Yeşiltepe karardı

Güncelleme Tarihi:

Yeşiltepe karardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 15:51

Yeşiltepe Mahallesi’ne bağlı 8 sokakta 10 gündür yanmayan aydınlatmalar mahalleliyi isyan ettirdi. Vatandaşlar akşam sokağa çıkamamaktan dert yanarken muhtar Ferhat Aygün, “Mahallemizin 3’te 1’i karanlıkta. Korku ve endişe var” dedi.

Haberin Devamı

Keçiören Yeşiltepe Mahallesi’nin, son 10 gündür yanmayan sokak aydınlatmarı vatandaşların tepkisini çekiyor. Mahallenin 8 sokağının hava kararmasının ardından karanlığa gömüldüğünü söyleyen Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Ferhat Aygün, EnerjiSA’ya defalarca bildirmelerine rağmen arızalarının giderilmediğini belirtti. Vatandaşların hırsızlık ve benzeri olaylar nedeniyle tedirgin olduklarını ifade eden Muhtar Aygün, “Kış olmasından dolayı havalar erken kararıyor. Çocuklarını okuldan alan aileler sokakta yürümeye korkuyor” dedi. 

‘GELECEĞİZ’ DEDİLER

Aydınlatma olmaması nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşadıklarını vurgulayan Aygün şöyle konuştu:
“Mahalledeki 8 sokağın tüm aydınlatma lambaları yanmıyor. 10 gündür bu durumda. 10 gün içinde 100’ün üzerinde gerek 186’yı gerek EnerjiSA’dan bize tahsis edilen bir numara var orayı arayarak şikâyette bulunduk. ‘Arıza kaydınız oluşturuldu geleceğiz’ dediler ama arıza giderilmedi.

Haberin Devamı

KORKU VE ENDİŞE VAR

Vatandaşlar tedirgin oluyorlar. Kış olmasından dolayı hava erken kararıyor. Akşam 5’ten sonra özellikle çocuklarını okuldan alan aileler sokakta yürümeye korkuyor. Arabasını sokağına park eden mahalleli gece hırsızlık olmasından da endişe duyuyor. Gün içinde 15 telefon alıyorum vatandaştan. Mahallemizin 3’te 1’i karanlıkta. 1996’ncı sokak en büyük sokağımız orası da karanlıkta kaldı. Yetkililerin çözüm üretmesini istiyoruz. Aksi takdirde bölgede yaşanacak olumsuz durumlar için yasal olarak da şikayetçi olma durumunda kalacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!