Yer gösterilirse yatırım yaparız

Güncelleme Tarihi:

Yer gösterilirse yatırım yaparız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 16:42

Ankara Marka Festival’ne konuşmacı olarak katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş’ın Türkiye’nin en değerli markası olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Dinleyicilerin sorularını da cevaptlayan Başkan Orman, Ankara’da yatırım yapıp yapmayacakları sorusu üzerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yer göstermesi halinde bir spor kompleksi yapmayı planladıklarını kaydetti. ATO Başkanı Salih Bezci, konuşmanın ardından Orman’a Ankara tiftik keçisinin yününden yapılmış siyah renkli bir atkı ve plaket sundu. Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Osmanlıspor’un da Ankara’nın markaları olduğunu kaydeden Bezci, “İnşallah Ankara takımları da ileride şampiyonluklara ulaşır. Bizim değerli rakibimiz olur. Spor kardeşliktir, spor barıştır” diye konuştu.

UÇMAYANA UÇAK BİLETİ

Etkinlikte Başkentlilerle buluşan Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan ise Ankaralıların ihtiyaç duydukları ulaşım noktalarını tespit etmek için incelemele ve saha çalışmaları gerçekleştirdiklerini anlatarak şunları söyledi:
“Biz dedik ki madem Anadolu’nun kalbi Ankara çok ortada ve güzel bir noktada, o zaman Trabzonluyu Hatay’a, İzmirliyi Ağrı’ya Ankara üzerinden bağlayalım. Böylelikle de İstanbul’un trafiğini hafifletmiş olalım ve Ankara bir ağırlık merkezi haline gelsin. Zamanla Ankara’daki lokal trafik de iş hacmi de bu vesileyle artsın. Maliyetleri aşağı çekerek geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. Daha çok Anadolu insanına hizmet ediyoruz. Bu nedenle de Anadolu geleneklerine uygun bir hizmet politikası yürütüyoruz. Anadolu insanı ikram etmeyi sever, biz de yolculara ikramda bulunuyoruz. Genel Müdür Doğan, salonda bulunanlardan henüz uçağa binmemiş olanlara uçak bileti hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!