YENİMEK için kayıtlar başlıyor

Güncelleme Tarihi:

YENİMEK için kayıtlar başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 17:57

YENİMEK için kayıtlar başlıyor

Haberin Devamı

ANKARA-(DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları’nda (YENİMEK) yeni dönem kayıtları başlıyor. Başladığı günden bu yana 100 bine yakın vatandaşın faydalandığı YENİMEK kursları yeni eklenen branşlarla büyümeye devam ediyor. Kursiyerleri meslek sahibi yapan kurslara kayıtlar için tarih 15 Ağustos olarak belirlendi.

"YENİ BRANŞLARLA EĞİTİM TAM GAZ"







Yenimahallelilere iş bulma ve el emeklerini kazanca çevirme fırsatı veren YENİMEK Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, her yıl bünyesine yeni branşlar ekliyor.



El sanatları, kuyumculuk teknolojisi, sanat - tasarım, bilişim teknolojileri, dil eğitimi, kişisel gelişim ve eğitim, grafik-fotoğraf, aile-tüketici bilimler, spor, okuma yazma, müzik-gösteri sanatları, seramik-cam teknolojisi, çocuk gelişimi ve eğitimi, hasta-yaşlı hizmetleri, giyim-üretim teknolojisi, güzellik-saç bakım hizmetleri, muhasebe-finansman, bahçecilik ve yiyecek-içecek hizmetleri ana başlıklarında 100’e yakın branşa bu yıl bir de pilot branş ekleniyor.



“Quilling” yani kağıt katlama sanatı da 2 ayrı kurs merkezinde Yenimahallelilere kapılarını açacak. El becerisi olan kişilerin kendilerini en iyi şekilde ifade ettikleri sanatlar arasında yer alan kağıt katlama sanatı ile Yenimahalleliler, hayal güçlerine göre ellerine geçen kağıtları çeşitli figürlere dönüştürecekler.

"SON GÜN 9 EYLÜL"







15 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan kayıtlar 9 Eylül tarihine kadar devam edecek. İlçenin dört bir yanında bulunan 13 ayrı kurs merkezinde, 96 branşta uzman hocalar gözetiminde eğitim almak isteyen vatandaşlar, kurs merkezlerinden kayıt işlemlerini yaptırabilecek.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!