Yenimahalle’de şenlik var

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle’de şenlik var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 11:05

Yenimahalle’de şenlik var

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi, Demetevler’de mahalle sakinleri için yaz eğlencesi düzenledi. Etkinlikler kapsamında, tiyatro orta oyunundan, kukla ve balon şovlarına, yarışmalara kadar çeşitli aktivitelerin yanı sıra Murat Boz ve Burak Özçivit’in gişe rekorları kıran ‘Kardeşim Benim 1’ filminin gösterimi yapıldı.
Kapalı Pazar Yeri’nde yapılan program alanı dolduran yüzlerce çocuğun palyaçolar eşliğinde muhteşem danslarıyla başladı. Doyasıya dans eden mininkler, anne ve babalarıyla sahnede yarışmalara da katılarak çeşitli hediyeler kazandı. Birbirinden renkli şovların yanı sıra ipli kukla ve orta oyunlar ile konuklara nostalji yaşatıldı.
6 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK
Öte yandan 23 Temmuz’da başlayacak olan sinema gösterimleri, 01 Ağustos’ta Kıvırcık Ali Parkı’nda, 2 Ağustos’ta Susuz Pazarı’nda, 6 Ağustos’ta Aşık Veysel Parkı’nda, 7 Ağustos’ta Ragıp Tüzün Parkı’nda, 9 Ağustos’ta Bosna Koşu Yolu’nda, 13 Ağustos’ta Varlık Pazarı’nda, 14 Ağustos’ta Mesa Pazarı’nda, 15 Ağustos’ta Meydan AVM’de, 16 Ağustos’ta Andaç Pazarı’nda, 3 Eylül’de Oğultürk Pazarı’nda, 4 Eylül’de Yahyalar Pazarı’nda, 5 Eylül’de Edip Akbayram Pazarı’nda ve 6 Eylül’de Özevler Konukevi karşısında devam edecek. 6 Eylül de son bulacak olan etkinliklerde, Türk Sinemasının seçkin örnekleri perde alacak. Sinema gösterimlerinde ‘Çanakkale Son Mektup’, ‘Yol Ayrımı’ ve ‘Kardeşim Benim’ filmleri seyirci ile buluşacak.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!