YENİMEK kursiyerleri ‘Müslüm’ filminde buluştu

Güncelleme Tarihi:

YENİMEK kursiyerleri ‘Müslüm’ filminde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2018 12:12

YENİMEK kursiyerleri ‘Müslüm’ filminde buluştu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları'na (YENİMEK) katılan vatandaşlar, belediye tarafından organize edilen sinema etkinliğinde 'Müslüm' filmini izledi.

YENİMEK Çamlıca Kurs Merkezinde eğitim gören 45 kursiyer, senaristliğini Hakan Günday’ın, yönetmenliğini Ketche ve Can Ulkay’ın üstlendiği, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Erkan Can, Güven Kıraç gibi yıldız oyuncuların rol aldığı ‘Müslüm’ adlı filmi vizyona girdiği ilk günde büyük keyifle izledi. Kentteki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen sinema etkinliğinde, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses’in iniş çıkışlarla dolu hayat hikayesinin anlatılıyor.

Eylül ayının son haftası hizmete açılan Çamlıca Kurs Merkezinde verilen eğitimlerden yararlanan kursiyerler, "Belediyenin verdiği kurs hizmetlerinin sayesinde boş vakitlerimizi evlerimizde geçirmekten kurtuluyor, zamanımızı verimli geçiriyoruz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

‘ASIL OLAN YENİMAHALLELİLERİN MUTLULUĞUDUR’

Vatandaşların donanımlı bireyler olarak yetişmesi, yaş farkı gözetmeksizin yapılan hizmetlerle, Yenimahallelilerin huzuru ve güveni için çalışmaya devam edileceğini belirten Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle’de her yaş grubundan vatandaşımızın zamanını dolu dolu geçirerek, boş vakitlerinde kendini geliştirebilmesi ve insanların meslek sahibi olabilmesinin önünü açmak amacıyla açmış olduğumuz kurs merkezleri ilçe sakinlerimizden yoğun talep görmektedir. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Yapılan hizmetin vatandaşa fayda sağladığını bilmek bizim için çok önemli ve gurur verici bir konudur. Merkezlerimizde yapılan bu gibi etkinlikler, kursa gelen vatandaşlarımızın motivasyonunu arttırması açısından büyük önem taşımaktadır. Bizim için asıl olan Yenimahallelilerin mutluluğudur" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!