Yaşar ve Taşdelen belediye çalışmalarını değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Yaşar ve Taşdelen belediye çalışmalarını değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 11:52

Yaşar ve Taşdelen belediye çalışmalarını değerlendirdi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, halka hizmette işbirliği ve bürokrasi kapsamında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Yenimahalle ve Çankaya ilçelerinin yatırımlarının konuşulduğu toplantıda fikir alışverişinde bulunan Yaşar ve Taşdelen, vatandaşların sorunlarını çözmede bürokratlarının birbirileriyle olan yakın diyaloglarının önemli olduğunu ve bu sayede halkın isteklerinin daha hızlı bir şekilde gerçekleşeceğini vurguladı. İlçe belediyelerinin sıkıntılarıyla ilgili de sohbet eden başkanlar, belediye kaynaklarını daha verimli kullanma, tasarruf etme, belediye gelirleri ve kentsel dönüşüm projeleri konusunda da önerilerde bulundu.
Başkan Yaşar, “Göreve geldiğim günden bu yana vatandaşın yararına olmayan hiçbir işe imza atmadım. Her projenin başında bunun vatandaşa yararını sorguladım. Onların yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe yaratmaya çalıştım. Bürokratlarımla birlikte kaynakların doğru kullanılması konusunda önemli adımlar atarak, Yenimahalle’ye dev eserler kazandırdık. Kaynaklar doğru kullanıldığında hiçbir şey zor değil. Bizim lügatımızda zor yoktur. Çalışmak vardır. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatlarıyız” dedi.
Taşdelen ise, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin bulunduğu il ve ilçelerde hayat, kültür ve sanat olduğuna dikkat çekerek, “Ankara içinde yaşam, sanat ve kültürün olduğu ilçeler Çankaya ve Yenimahalle’dir. Belediyecilik sosyal demokratların işidir” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!