Çalıkuşları, Gülsin Onay ile Yenimahalle’de

Güncelleme Tarihi:

Çalıkuşları, Gülsin Onay ile Yenimahalle’de
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 11:51

Çalıkuşları, Gülsin Onay ile Yenimahalle’de

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - ÇALIKUŞLARI Platformu tarafından Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Çalıkuşları Etkinliği’ Gülsin Onay Piyano Resitali ile Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi sahnesinde vatandaşlarla buluştu.
Etkinliğe, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Tayfun, Danıştay Onursal Başsavcı Turgut Candan ve çok sayıda platform üyesi ile vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Çalıkuşları Platformu Başkanı Tülay Bekar, konuklara platformun faaliyetlerinden bahsetti. Kadına yönelik şiddet, çocuk istismarı, iş kazaları ve her türlü ayrımcılığa karşı mücadele verdiklerini anlatan Bekar, aynı zamanda eğitim konusunda da çalışmalar yaptıklarını belirterek, destekledikleri çocukları sahneye aldı ve “Çocuklarımızın iyi şartlarda okuması için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 “Kadına yönelik her türlü ayrımcılığa ve şiddete karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz” diyen Başkan Yaşar,  “Kadına şiddeti ve çocuk istismarının her türlüsünü reddediyor, ilgili yasal düzenlemelerin biran önce hayata geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu etkinliğine ev sahipliği yapmaktan ve destek olmaktan memnuniyet duyduk. Çalıkuşları platformunu, iş kazaları, kadın cinayetleri, çocuk istismarı gibi hepimizde derin yaralar açan konularla alakalı farkındalık yaratmak için yapmış oldukları etkinlikten dolayı kutluyorum” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!