Yeni zafere hazırlık

Güncelleme Tarihi:

Yeni zafere hazırlık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2018 15:01

Ampute 2018 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Bolu’daki kapın ilk etabını tamamlayan Ampute Milli Futbol Takımı, hedefini Avrupa şampiyonluğunun ardından, Dünya Kupası’nı kazanmak olarak belirledi.

Haberin Devamı

Turnuva, Meksika’da 24 Ekim’de başlayacak. Çalışmalarına Kurban Bayramı nedeniyle ara veren Avrupa şampiyonu milliler, bayram sonrası antrenmalara yine Bolu’da devam edecek. Takım kaptanı Osman Çakmak, “Terörle mücadelede gazi olduktan sonra her zaman devlet büyüklerimizden destek gördük. Daha sonra ampute futbola başlamamızda emeği geçen bir sürü gazi arkadaşlarımız, engelli kardeşlerimiz var. Devlet büyüklerimiz bu projeyi çok iyi destekledi. Biz de onları mahcup etmeyerek, Avrupa Şampiyonu olduk. Şimdi sırada, Dünya Kupası var. Yeni bir zafer hedefliyoruz” diye konuştu.
Takımın forvet oyuncusu Rahmi Özcan, Avrupa şampiyonu olduklarını hatırlatarak, “Biz, Avrupa Şampiyonası’nı Dünya Kupası ile taçlandırmak istiyoruz. Bunun için de gerekli çalışmaları yapıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın, emeklerimizin karşılığını Dünya Şampiyonu olarak alırız” dedi.

BAKMADAN GEÇME!