Yeni sezonun Ankaralıları

Güncelleme Tarihi:

Yeni sezonun Ankaralıları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2020 23:37

Televizyon dünyasında yeni sezon hızlı başladı. Çok sayıda yeni dizi, yeni sezonda izleyici ile buluşacak. Birbirinden ünlü isimlerin rol aldığı kadrolarda, Ankaralıların ve yolu Başkent’ten geçen oyuncuların ağırlığı ise göze çarpıyor. İşte yeni sezon dizilerinin bazıları ve kadrosundaki Ankaralılar:

Haberin Devamı

ÇOCUKLUK

Yeni sezonun Ankaralıları


Henüz ekrana gelmeden tepkilerin odağında kalan ‘Çocukluk’ dizisi, bu cuma FOX’ta başlıyor. Dizinin başrolünü Ankaralı oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk ile ekranların en ünlü çocuk oyuncularından Beren Gökyıldız paylaşıyor. Dizi, kimsesizler yurdunda geçen olayları konu ediniyor. İlk ismi ‘Kimsesizler’ olarak belirlenen dizinin adı, gelen tepkiler üzerine ‘Çocukluk’ olarak değiştirildi. Erdal Beşikçioğlu, Instagram hesabından dizinin adının değiştirilmesine tepki gösteren bir paylaşımda bulundu. Beşikçioğlu, “Hiçbir yakını kalmamış, kimsesi olmayan çocukların sahipsiz olmadığını anlatan ‘Kimsesizler’ dizimizin adı içeriğindeki bu sorumluluk basitleştirilerek ‘Çocukluk’ olarak düzelttirilmiştir” notunu düştü.

Yeni sezonun Ankaralıları


UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU

Sezonun iddialı dizilerinden biri olan Uyanış Büyük Selçuklu, geçtiğimiz hafta TRT 1’de yayınlanan ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizi, Selçuklu Devleti’nin en güçlü hükümdarı kabul edilen Melikşah’ın hem Haçlılar ile hem de kendi içinde Hasan Sabbah ile amansız mücadelesini anlatıyor. Sultan Melikşah’a, Ankaralı başarılı oyuncu Buğra Gülsoy hayat veriyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Gürkan Uygun ve Osman Sonant gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Başrol oynayan Buğra Gülsoy, Instagram hesabından diziyle ilgili çok sayıda paylaşım yapıyor. Gülsoy, at üstünde olduğu bir sahneden fotoğraf paylaşarak “Her pazartesi” notu düştü.

Yeni sezonun Ankaralıları


MENAJERİMİ ARA

Star Tv ekranlarında başlayan yeni sezon dizilerinden Menajerimi Ara, orijinali Amerikan olan ‘Call My Agent’ adlı diziden uyarlandı. ‘Çınar’ isimli bir menajeri oynayan Ankaralı Fatih Artman’ın yanı sıra oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimleri barındıran dizi, menajerleri ve hergün çözmek zorunda oldukları problemler üzerine kurulu.

Yeni sezonun Ankaralıları


KIRMIZI ODA

İlk bölümden itibaren büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kırmızı Oda, gerçek olaylardan esinlenerek hazırlanan senaryosuyla duygusal anlar yaşatıyor. Binnur Kaya’nın psikolog rolünde ekrana geldiği dizinin Ankaralı isimleri arasında Hande Doğandemir öne çıkıyor. Dizi, psikiyatri kliniğindeki doktorların ve onlara gelen hastaların hikâyelerini anlatıyor. Dizide ayrıca Meriç Aray, Tülin Özen, Ecem Uzun, Halit Özgür Sarı, Evrim Alasya gibi isimler yer alıyor. Hande Doğandemir, dizinin ilk yayın tarihinden önce yaptığı paylaşımda “Nesrin’in hikâyesi şiddet gören her kadına güç versin, yalnız olmadığını hissettirsin ve bir çıkış yolu göstersin dilerim” mesajını verdi.

Yeni sezonun Ankaralıları


ÇATI KATI AŞK

Kanal D’nin 2020 yaz dizisi olarak yayınladığı Çatı Katı Aşk’ın başrolünü Ankaralı güzel oyuncu Ezgi Şenler ve Furkan Andıç üstleniyor. Dizi, geniş ve sıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olması ve gelişen olayları anlatıyor. Ezgi Şenler’in, dizideki diğer rol arkadaşlarının olduğu fotoğraf paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!