Yeni koleksiyona şık davet

Güncelleme Tarihi:

Yeni koleksiyona şık davet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2012 00:00

Arjantin Caddesi’ndeki mağazasıyla hizmet veren Machka’nın 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu şık bir davetle tanıtıldı. Davete, çok sayıda konuk katıldı.

Haberin Devamı

Kadın giyimin öncü markalarından Machka’nın 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu, düzenlenen davetle tanıtıldı. Markanın Arjantin Caddesi’ndeki mağazasında gerçekleşen davete, cemiyet hayatının önde gelen kadınları katıldı. Davetliler, marka yetkililerinden koleksiyonla ilgili bilgiler alırken, ürünleri de yakından görme fırsatı buldu.
Koleksiyonda galactic esintili parlak yüzeyli, işlevi ön planda tutan formlar ve metalik giysiler ile ham, organik taşlarla karıştırılmış swarowski işlemeli elbise, şık pardesü ve bluzlar dikkat çekiyor. Minimalizmin spor güncellemeleri, jeolojik renklerle dolgun, elbise ve etekler ise koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında. Klasik Machka stili tutkunlarını ise yeni sezonda; peplum ceket, kalem etek, kısaltılmış cigarette pantolonlar, dev fermuarlı panel elbise ve formal etekler bekliyor. Modern romantik akımı ile her zaman rahat ve lüks kullanımı sunan marka, 2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda tekno estetik kavramını yaşamın içine katıp karıştırıyor. Dünyaca ünlü moda tasarımcıları Ayşe ve Ece Ege’nin çizimleriyle hayat verdiği koleksiyon, cazibenin ve asaletin ahengi ile öne çıkan volümler ve formlardan oluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!