Yeni dosyalar moralleri bozdu

Güncelleme Tarihi:

Yeni dosyalar moralleri bozdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2021 21:57

Kırmızı-siyahlılar, sezon başında da Giovanni Sio’nun eski kulübüne olan borç nedeni ile sorun yaşamıştı. Transfer tahtasının ara dönemde yeniden açılabilmesi için yaklaşık 1 milyon Avro’ya ihtiyaç duyulduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig’de sezona iyi başlayamayan ancak son 4 maçtaki çıkışı ile tırmanışa geçen Gençlerbirliği’nde, geçmiş dönem alacakları ödenmeyen 4 yabancı futbolcudan dolayı gelen transfer yasağı, yönetimin moralini bozdu.
Transfer yasağına konu olan futbolcuların; Giovanni Sio, Floyd Ayite, Zargo Toure ve Srdjan Spiridonovic olduğu belirtildi. Sio, Ayite ve Toure, geride kalan sezon kontratları sona erdiği için Beştepe’den ayrılmıştı. Spiridonovic ise devre arasında kiralık olarak takıma katılmış, ancak çok az süre alıp, takıma hiç bir katkı sağlamadan, sezon bitiminde eski takımı Kızılyıldız’a dönmüştü.
Kırmızı-siyahlılar, sezon başında da Giovanni Sio’nun eski kulübüne olan borç nedeni ile sorun yaşamıştı. Transfer tahtasının ara dönemde yeniden açılabilmesi için 1 milyon Avro’ya ihtiyaç duyulduğu belirtiliyor. Niyazi Akdaş başkanlığındaki Gençlerbirliği yönetiminin sorunu çözmek ve transfer tahtasını açmak için kaynak oluşturma çalışmalarına hız verdiği öğrenildi.

HAZIRLIK MAÇINDA RAKİP KAYSERİSPOR

Milli maçlar için verilen aranın ardından, ligin 9. haftasını da bay geçecek olan Gençlerbirliği, boşluğu hazırlık maçı ile değerlendirecek. Kırmızı-siyahlılar, Süper Lig temsilcisi Yukatel Kayserispor ile özel maçta karşılaşacak.
Başkent kulübünden yapılan açıklamaya göre, Gençlerbirliği ile Yukatel Kayserispor arasında yarın Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
Kırmızı-siyahlılar, uzun süren ayrılığın ardından ligdeki ilk maçını 24 Ekim’de deplasmanda Kocaelispor ile oynayacak.

YAKALADIĞIMIZ ÇIKIŞI SÜRDÜRME HEDEFNDEYİZ

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin kanat oyuncularından Barış Alıcı, kırmızı-siyahlı ekibin sosyal medya hesaplarında derlenen taraftar sorularına kulübün sosyal medya kanalında yanıt verdi.
Barış Alıcı, Gençlerbirliği’ni tercih etme sebebinden, maç öncesi uğuruna kadar kendisiyle ilgili merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.
Bir taraftarın sorduğu, “Gençlerbirliği’ni tercih etme sebebin neydi?’ sorusu üzerine Barış, “Uzun süre düzenli forma şansı bulamadım. Gençlerbirliği camiasını da çok iyi biliyordum. Buradan teklif aldığım zaman da çok düşünmedim aslında. Buraya gelerek yeniden kendimi kanıtlamak istedim. Şu an her şey çok iyi gidiyor, umarım böyle de devam eder. Yakaladığımız çıkışı sürdürme hedefindeyiz” yanıtını verdi.

GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR

Barış, “Eğer futbolcu olmasaydın hangi mesleği yapardın” sorusuna ise “Annem ve babam beden eğitimi öğretmeni olduğu için yine sporun içinde kalırdım. Belki de beden eğitimi öğretmeni olurdum” diye cevap verdi.
Altınordu altyapısından yetişen 24 yaşındaki orta saha oyuncu, Altınordu ve Gençlerbirliği’nin Türk futbolcularına çok önem verdiğine işaret ederek, “2 kulübün de tesisleri gayet iyi. Altyapı hocaları da genç oyuncular için ellerinden geleni yapıyor, onlara bir şeyler aktarmak için çabalıyor. Ben, Altınordu’daki konfor alanımı buradakine çok benzetiyorum. Bu sebeple kendimi burada çok rahat hissediyorum, iki kulübün gerçekten benzer yanları var” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!