Yeni bulvarda yeni tarih kasım ortası

Güncelleme Tarihi:

Yeni bulvarda yeni tarih kasım ortası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2017 16:08

Eskişehir Yolu üzerindeki Zırhlı Birlikler arazisinden geçerek, Sabancı ve Bağlıca bulvarlarını birbirine bağlayacak 5 bin 250 metrelik bulvarda yol açım çalışmaları tamamlandı.

Haberin Devamı

Eskişehir Yolu üzerindeki Zırhlı Birlikler arazisinden geçerek, Sabancı ve Bağlıca bulvarlarını birbirine bağlayacak 5 bin 250 metrelik bulvarda yol açım çalışmaları tamamlandı. Eylül ayının sonunda trafiğe açılması planlanan yeni bulvarda bürokratik sıkıntılar nedeniyle çalışmaların uzadığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, “Uzayan çalışmalarımıza rağmen yeni bulvarı, köprü ve menfezleriyle birlikte kasım ayı ortalarında açmayı hedefliyoruz” dedi. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Üçpınar şunları söyledi: 
“Bulvardaki 6 sanat yapısının imalatları da aynı anda devam ediyor. Askeri lojmanlarla yolun bağlantısını sağlayacak kavşak ile bulvarı kesen dereyi geçecek menfezin yapımında son aşamaya geldik. Projede; kuzey ve güney bölgelerini bağlayacak iki altgeçit; kamu kurumlarını yeni bulvara bağlayacak 1 katlı kavşak ve bulvarı kesen dereyi geçen bir köprü yapılması planlanıyor”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!