“Yenersek mutlu oluruz”

Güncelleme Tarihi:

“Yenersek mutlu oluruz”
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 15:15

Kırmızı-siyahlılar ligin ikinci yarısında çıktığı iki maçı da kazandı. Kırmızı-siyahlıların Teknik Direktörü Ümit Özat, “Yenilirsek dünyanın sonu değil”

Haberin Devamı

Süper Ligin ikinci yarısına iyi başlayan ve Kardemir Karabükspor’un ardından Atiker Konyaspor’u da yenen Gençlerbirliği, bugün Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Vodafone Park Stadı’ndaki mücadele saat 20:30’da başlayacak.
Başkent ekibinin Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmesinde, “Keyifli bir maç olacak. Yenersek mutlu oluruz. Yenilirsek de dünyanın sonu değil” ifadelerini kullandı.
Gençlerbirliği’nde, cezalı Sukuletic ile sakatlığı süren Manu forma giyemeyecek.

O BÖLGEDE EN İYİ OYUNCU OLACAK

Kırmızı-siyahlı ekip ile çıktığı ilk maçta gol atan Sessegnon ile ilgili açıklamalarda bulunan Özat, şunları söyledi:
“Aslında başka bir oyuncu alıyorduk. Araştırma yaparken, eski futbolcularımızdan Ali Cansun ve Sedat Yeşilkaya (Fransa’da bir oyuncu var) diyerek önerdiler. Stephane Sessegnon’u anlattılar. İzledik ve bonservis bedeli vermeden aldık. Görüşmeler 2 haftaya yakın sürdü. Bugün ne kadar doğru bir transfer yaptığımız ortada. Şimdilik yüzde 40 kapasite ile oynuyor. Kısa bir sürede takımın lideri, oynadığı bölgede Türkiye’nin en iyi futbolcusu olacak. Benim için her mevkide iki oyuncu olmalı. Alternatifli kadro kurmak zorundayız. İlk haftadan Sessegnon’nun kalitesini ortaya koyması beni çok mutlu etti.”

Haberin Devamı

1.5 YIL İÇİN 1 MİLYON 250 BİN EURO

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Montpellier’den bonservis bedeli olmadan, 1.5 yıllık için 1 milyon 250 bin euro karşılığında transfer edilen Beninli golcü futbolcu, 4 gün önce takıma katılırken, çıktığı ilk maçta 1 gol 1 asistle dikkatleri çekti.
Sessegnon, teklif geldiğinde Türkiye ve Gençlerbirliği hakkında araştırma yaptığını belirtip, şöyle konuytu:
“Çok kaliteli bir kulübe geldim. Ankara ve Gençlerbirliği’nde olmaktan mutluyum. İlk maçta gol ve asist yapmak benim için güzel bir şey. Ama en önemlisi takımın üç puan almasıydı. Bunu takım arkadaşlarımla başardık, bu nedenle mutluyum. Buraya geldikten sonra arkadaşlarım bana İlhan Cavcav’ı anlattı. Çok üst düzey bir insanmış, tanımak ve onunla çalışmayı çok isterdim. Kupada Beşiktaş, ligde Fenerbahçe maçlarımız var. Kupa maçının telafisi var ama lig maçı bizim için çok önemli. Çıkıp oynayacağız ve takım ruhunu ortaya koyup elimizden geleni yapacağız. Camia için bu sezon çok önemli.”

Haberin Devamı

KULÜP SESSİZ KALDI

Duayen başkan İlhan Cavcav, ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında yapılan sade bir törenle anılırken, Gençlerbirliği kulübünün, geçen Cuma günü oynanan Atiker Konyaspor maçında, bununla ilgili bir hatırlatmada bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Ne tribünlerde ne skor tabelasında İlhan Cavcav ile ilgili bir paylaşım yapılmazken, maç öncesi ve sonrasındaki röportajlarda da bu yönde bir söylem olmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!