Yavaş yeniden aday

Güncelleme Tarihi:

Yavaş yeniden aday
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2023 11:14

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için dün CHP’ye başvurusunu yaptı.

Haberin Devamı

CHP Bülent Ecevit Parti Okulu’nda gerçekleştirilen ve çok sayıda partilinin yer aldığı törende, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın başvurusunu, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol teslim aldı. Yavaş, adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi:

KENDİMİ ANKARA HALKINA EMANET EDİYORUM

“Seçimlerden önce ‘bir zihniyet değişikliği yapacağımızın ve tarafsız bir şekilde Ankara halkına hizmet edeceğimizin’ sözünü vermiştik. ‘Proje nedir?’ diye soranlara da ‘aç ve açıkta kimseyi bırakmamak ve Ankara’dan kazandığımız yine Ankara’ya harcamak’ diye açıklamıştık. Örnek alındık, karşılığında dünya çapında ödüller de aldık. Ankara’nın dürüst bir şekilde yönetileceğini bütün dünyaya göstermeyi amaçladık, bunu yapmaya da devam edeceğiz. En büyük amacımız beton bloklara değil; güneşe, halka öncelik veren yönetimimiz aynı şekilde devam edecek. Artık Belediye Meclisi’nde bugüne kadar gördüğünüz şeyleri görmek istemiyoruz. Çoğunluk alınca demokratik olmayan kararlar almayacağız. Şimdiye kadar ‘topal ördek’ olarak adlandırıldık ama hiçbir zaman şikâyet etmedik. Ankara’yı bize emanet edilen şekilde dünya başkentleriyle yarışır bir kent haline getirmeye devam ediyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyorum, kendimi de Ankara halkına emanet ediyorum.” 

BAKMADAN GEÇME!