Yaşlılara daha konforlu salon

Güncelleme Tarihi:

Yaşlılara daha konforlu salon
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2011 00:00

Makro Market ile Nestle işbirliğinde yürütülen “Yaşlılarımızın Sonbaharlarını daha huzurlu geçirmelerine katkıda bulunmak ister misiniz?” projesi kapsamında, Keçiören ile Konya Dr. İsmail Işık ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi huzurevlerinin çok amaçlı toplantı salonları yenilendi.

Haberin Devamı

Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler, 18-20 Mart Yaşlılara Saygı Haftası  dolayısıyla Keçiören Huzurevi’nde düzenlenen törende, herkesin bir gün  yaşlanmadan ya da engelli olma ihtimaliyle karşı karşıya kalmadan huzurevlerini  ziyaret etmesini önerdi. Makro Market ile Nestle işbirliğinde yapılan projenin önemine değinen  Güler, Marko Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör ile emeği geçenleri  kutladı. Güler, bu tür hizmetlerle yaşlıların huzurlu, mutlu yaşamasının  sağlandığını ifade etti.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da yaşlıların ihtiyaçlarının  giderilmesinin sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde önemli olduğunu  belirtti.
Makro Marketler ile Nestle işbirliğinin örnek olması gerektiğini dile  getiren Ak, birlikte çalışmanın önemli başarılar getirdiğini söyledi. Ak,  sanatsal, kültürel ve sosyal sorumluluk alanlarında işbirliklerinin devam etmesi  gerektiğini vurguladı.
Keçiören Belediyesi olarak huzurevinde yüzün üzerinde yaşlıya  baktıklarını anlatan Ak, yaşlıları “Onlar bizim annelerimiz, babalarımız. Onlar  tecrübeli gençler. Toplumun hafızası” diye tanımladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!