Ya benimsin ya hurdanın

Güncelleme Tarihi:

Ya benimsin ya hurdanın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2014 01:02

Üst kat komşusunun otomobilini satın almak için 6 bin TL ödeme yapan B.S., satış işlemi gerçekleşmeyince aracı ateşe verdi. Alev alev yanan araç, hurdaya döndü.

Haberin Devamı

Mamak Yeni Bayırdır Mahallesi 1900. Sokak’ta yaşanan olayda iddiaya göre, B.S., otomobilini satın almak için üst kat komşusuyla anlaştı.
Komşusuna 6 bin TL ödeyen B.S., aradan bir süre geçmesine karşın aracı teslim alamadı. Duruma sinirlenen B.S., önce otomobile zarar verdi. Aradan geçen zamana karşın B.S., otomobile sahip olamadığı gibi parasını da geri alamadı. Komşusu tarafından dolandırıldığını savunan B.S., ödeme yaptığını ancak devrini alamadığını ileri sürdüğü komşusunun otomobilini ateşe verdi.

GÖZALTINA ALINDI

Otomobilin yandığını gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerinde gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, polis ekipleri de B.S.’yi gözaltına aldı. Yanan araç kullanılamaz hale geldi.

EŞİM RAHATSIZ

Komşuları tarafından dolandırıldıklarını iddia eden B.S.’nin eşi şunları söyledi: “Komşumuz o aracı, benim eşime 6 bin liraya sattı. Parasını yedi, arabayı da bize vermedi. Eşim rahatsız, zoruna gittiği için arabayı yaktı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!