Verilen programı evde uyguluyorum

Güncelleme Tarihi:

Verilen programı evde uyguluyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2020 00:21

Modern pentatlonda olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil eden ilk kadın sporcu İlke Özyüksel, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalarına evde devam ettiğini belirterek, “Evde ata binemem, koşamam, yüzemem, eskrim yapamam, aynı mesafeden atış da yapamam ama elimden geleni yapabilirim” dedi.

Haberin Devamı

Tokyo Olimpiyat Oyunları’nın 23 Temmuz-8 Ağustos 2021 tarihlerine ertelenmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İlke, şöyle konuştu:
“Sezon benim açımdan iyi başladı. Olimpiyat yolunda dünya dördüncüsü oldum. Erteleme kararı olimpiyat yolunda 5 yarışma varken alındı. Hepsinde de iyi puanlar alacağıma inancım tamdı. Bulunduğumuz durumdan dolayı çok tedirgindim aynı zamanda da performansımın çok iyi olduğunu düşünüyor ve yarışmayı çok istiyordum. Elimden gelenin en iyisini yapmam gerektiğini anladım.”

Verilen programı evde uyguluyorum


BANA FAZLASIYLA GÜVENİYORLAR

“Antrenörlerim ve psikoloğum süreci atlatmam yolunda olumlu yönde etkileri var. Bana güvendikleri için hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepimiz bekliyoruz. Olimpiyatların ertelenmesi benim açımdan madalyaya bir adım daha demek. Daha iyi çalışıp, tecrübe kazanıp, yarışa daha hazır olmam demek. Bulunduğumuz durumu lehimize çevirmeye çalışacağız.

EGZERSİZ YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ

“Evde kalınan süreçte kilo almamak için egzersiz ve beslenme çok önemli. Beslenmemi ev düzenine göre değiştirdim. Sorumlu davranalım, evde kalalım ama hareketsiz kalmayalım. Ben de evdeyim. Antrenörlerimin verdiği programlara uyuyorum. Modern pentatlon zor bir branş. Dünyadan sporcu arkadaşlarımla internetten görüşüyorum. Herkesin durumu aşağı yukarı aynı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!