Vatandaşlar Yenimahalle’de Grup Egzersizlerini İzledi

Güncelleme Tarihi:

Vatandaşlar Yenimahalle’de Grup Egzersizlerini İzledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 11:44

Yenimahallelilerin spor aktivitelerinde uğrak nokta olan Yenimahalle Belediyesi Turgut Özakman Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi, tanıtım günleriyle ve kış kampanyasıyla vatandaşla buluştu.
Tanıtım günlerinde tesisin bünyesinde barındırdığı grup egzersizleri ve branşlar hakkında vatandaşa bilgilendirme yapılırken, kış kampanyası ile de yıllık ve aylık üye olmak isteyenlere indirimli kayıt yapıldı. Yeni üye olanlara ücretsiz kullanabilecekleri havuz ve fitness programları da hediye edildi.
VATANDAŞLAR DİKKATLE İZLEDİLER
Spor eğitmenleri Insanity, Step, Aerobik, Zumba, Plates ve Spinning şovlarıyla büyülerken, spor dallarının tanıtımını dikkatle izleyen vatandaşlar ise eğitmenlere tempo tutarak eşlik ettiler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım gününde 6 spor dalında gösterdikleri performanslarıyla büyüleyen eğitmenler, hareketli şovlarıyla izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.
TÜM VATANDAŞLARA SPOR DAVETİ
Tanıtım sonundan tesiste üyelikleri bulunan ve üyelikleri bulunmayan Yenimahalleliler tarafından izlenen eğitmenler, alkış yağmuruna tutuldu.
Eğitmenler de vatandaşlara teşekkür ederek, tüm vatandaşları grup egzersizlerine davet ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!