Uzun süren ara olumsuz etkiledi

Güncelleme Tarihi:

Uzun süren ara olumsuz etkiledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2022 14:37

Milli maçlar için verilen boşluğun ardından, ligin 7. haftasını da bay geçen kırmızı-siyahlılar, 24 gün sonra sahaya çıkarken, beklentilerin aksine takım halinde daha az koşunca, yenilgi de kaçınılmaz oldu.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında, Yılport Samsunspor’a deplasmanda 2-0 yenilen Gençlerbirliği, uzun aranın dönüşünde sezon istatistiklerinin altına bir 90 dakika oynayınca sonuç kaçınılmaz oldu. Kırmızı-siyahlılar, Teknik Direktör Metin Diyadin’in istifasının ardından antrenör Medet Coşkun yönetiminde çıktığı 6. hafta mücadelesinde Altaş Denizlispor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Bu maçtan sonra milli maçlar nedeni ile liglere ara verilirken, Başkent temsilcisi sonraki haftayı da bay geçince, 24 gün sahadan uzak kaldı.

110 BİN METRENİN ALTINA İNDİLER

Uzun süre maç oynamadığı için rakiplerine oranla daha fazla dinlenen kırmızı-siyahlılar, bunun olumsuz yansıması ile karşılaştı. Bu sezon geride kalan haftalarda, takım olarak mücadelesiyle dikkati çeken ve maç içinde mesafe kat etme istatistiklerinde ön sıralarda yer alan Gençlerbirliği, Yılport Samsunspor karşısında bu özelliğinden uzak bir performans sergiledi. Altınordu maçında 114 bin 460 metre ile haftanın en çok koşan takımı olan ve genellikle 110 bin metrenin üzerindeki mesafelerle tablonun üst kısmında yer bulan Gençlerbirliği, Yılport Samsunspor maçında 107 bin 499 metre ile 12. sırayı aldı. Ligin en çok koşan futbolcusu olan ve genellikle 12 bin metrenin üzerinde rakamları gören Serdarcan Eralp de, 11 bin 466 metre ile 13. sırada kaldı. Yine ilk 10 sıra içinde kendisine yer bulan Ukraynalı orta saha oyuncusu Dmytro Grechyshkin de bu hafta 11 bin 076 metre ile 20. sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Uzun süren ara olumsuz etkiledi

 ALTYAPIDA TOPÇU DÖNEMİ

Gençlerbirliği’nde altyapı koordinatörlüğü görevine Seçkin Topçu getirildi. 1997 yılında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde çalışmaya başlayan Seçkin Topçu, başta altyapı olmak üzere uzun yıllar Gençlerbirliği ve Hacettepe’de (Oftaş dönemi dahil) çeşitli görevlerde bulunmuştu.

ŞAMPİYON ÖZÇELİK’E COŞKULU KARŞILAMA

Gençlerbirliği kulübünün ilk dünya şampiyonu kick boksçu Yağmur Özçelik, Ankara’ya dönüşünde coşkuyla karşılandı. Yağmur Özçelik’i karşılamaya, Gençlerbirliği yöneticisi Şener Köseoğlu, taraftarlar ve genç sporcunun ailesi ile takım arkadaşları katıldı.

Haberin Devamı

DERBİ MAÇININ BİLETLERİ SATIŞTA

Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasında 15 Ekim 2022 Cumartesi günü, saat 19:00’da Eryaman Stadyumu’nda başlayacak olan Gençlerbirliği - Ankara Keçiörengücü maçının biletleri satışa çıktı. Kırmızı-siyahlı yönetim tarafından belirlenen biletlerin fiyatları şöyle.
VIP tribün 100, batı tribünü 25, doğu tribünü (maraton) 20, güney tribünü (kale arkası) 15 TL.

Uzun süren ara olumsuz etkiledi

BEŞTEPE’DE TEMPO YOĞUN

Gençlirbirliği, ligin 9. haftasında sahasında oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Taşkın Aksoy, antrenmanlarda oyuncularının motivasyonunu en üst düzeye çıkarmak için çaba harcıyor. Saha kenarına kurulu istasyonlarda koordinasyon ağırlıklı çalışma yapan başkent ekibi, saha içerisine kurulu parkurlarda çeşitli pas organizasyonlarında bulundu. Oyuncular, yarı sahada 3 takım halinde dönüşümlü olarak oynadıkları oyunla antrenmanı tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!