Uyuşturucu verip soydu

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu verip soydu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2007 00:00

Aşırı dozda uyuşturucu kattığı ayranı yaşlı adama içiren gaspçı, para ve altınları alarak kayıplara karıştı. Yaşlı adam komada yaşam savaşı veriyor.

EMEKLİ Şevket Karakoç, ilginç bir gasp oyununun kurbanı oldu. Yaşlı adamı uyutup soymak isteyen gasp zanlısı, ikram ettiği ayrana aşırı dozda uyuşturucu kattı. Üzerindeki para ve altınları çalınan yaşlı adam, şimdi komada hayat mücadelesi veriyor. Edinilen bilgiye göre, gözlerini tedavi ettirmek için Elmadağ’dan Ankara’ya gelen 67 yaşındaki Karakoç, hastanede yanına yaklaşan ve kendisine yardımcı olabileceğini söyleyen 30 yaşlarında ve "Mehmet" adında biriyle tanıştı.

ELMADAĞ’A GİTTİLER

Tedavisinin bitiminde yaşlı adam, evinin Elmadağ’da olduğunu belirterek, yanındakinden ayrılmak istedi. Ancak şahıs, Elmadağ’da işi olduğunu ve beraber gidebileceklerini söyledi. İkili, otobüsle Elmadağ’a gitti. Otobüsten indikten sonra zanlı, Karakoç’a serinlemek için ayran içebileceklerini söyledi. Ancak yaşlı adam bu teklifi kabul edemeyeceğini söyledi. Zanlı, "Amcacım bu sıcakta ayran iyi gider, serinleriz. Ben ısmarlıyorum" diyerek ısrarcı davranınca, Karakoç soğuk ayranı kabul etti.

AYRANA UYUŞTURUCU KATTI

Ayranı içen Karakoç, uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçti. Karakoç’u, Tepebaşı Parkı’nda iki genç baygın halde buldu. Polis, Karakoç’u önce Devlet Hastanesi’ne oradan da Dışkapı Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Yoğun bakımda tedavisi sürüyor

Tedavİ altına alınan Şevket Karakoç, kendine gelir gelmez polise ifade verdi. Karakoç, çok miktarda para ve değerli eşyaların çalındığını bildirdi. Karakoç, ifadenin ardından yeniden komaya girdi. Yetkililer, Karakoç’un aşırı uyuşturucu nedeniyle komaya girdiğini ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!