Uyanık komşu evde hırsızları yakalattı

Güncelleme Tarihi:

Uyanık komşu evde hırsızları yakalattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2009 00:00

Kimsenin bulunmadığı eve giren hırsızların sokaktaki gözcüsünü fark eden uyanık komşu, durumu polise bildirdi. Ekipler, zanlıları suçüstü ele geçirdi.

ŞEREFLİKOÇHİSAR’da Murat Dayanç adlı bir kişinin evine oturma odasının PVC olan penceresini tornavida ile zorlayarak açan hırsızlar içeri girdi. Bu sırada dışarıda gözcülük yapan bir kişinin durumundan şüphelenen Dayanç’ın komşusu, durumu polise haber verdi. Polisin baskınına uğrayan zanlılar kaçarken suçüstü yakalandı. Hırsızlık olayı Şereflikoçhisar’ın Emek Mahallesi, Musa Çavuş Ünal Caddesi üzerinde Murat Dayanç’ın evinde meydana geldi. Hırsızlık zanlıları Ahmet A., Sadrettin Ç. ve Menderes G. evde kimsenin bulunmadığını tespit ettikten sonra oturma odasının penceresini tornavida ile açıp içeri girdi. Bu sırada dışarıda gözcülük yaptığı iddia edilen Menderes G.’nin şüpheli tavırlarını farkeden Dayanç’ın komşuları, durumu hemen polise bildirildi.

Polis baskın yaptı

Polis ekiplerinin olay yerine geldiğini gören şüpheli Menderes G., hemen cep telefonu ile durumu arkadaşlarına iletti. Evide bulunan hırsızlık zanlılarından Ahmet A. pencereden aşağıya atlayarak kaçarken, diğer zanlı Sadrettin Ç. ise evdeki yatakların altına yatarak kendisini gizlemeye çalıştı. Polis, hırsızlık zanlıları Ahmet A. ve Sadrettin Ç. ile kendilerine gözcülük yaptıklarını belirttikleri Menderes G. adlı kişiyi kıskıvrak yakaladı. Evine hırsız giren Murat Dayanç ise, olay sonrası 50 Euro ile bir adet bileziğinin çalındığını belirtti. Polis, 50 Euro’yu zanlı Ahmet A.’nın üzerinde bulurken, bileziğin ise aynı kişi tarafından yakalanacağını farkettiği anda yola attığı gözlendi. Hırsızlık zanlıları, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!