Üst geçit paramparça

Güncelleme Tarihi:

Üst geçit paramparça
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 01:00

Aydınlıkevler’deki üst geçit, üzerinin plastik levhalarla kapatılmasından bir gün sonra bir grup genç tarafından paramparça edildi. Vatandaşlar, “Polis ekiplerinin denetimlerini artırmasını istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Aydınlıkevler Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı’ndaki üst geçit, üzerinin plastik levhalarla kapatılmasından bir gün sonra kimliği belirsiz kişilerce paramparça hâle getirildi. Üst geçidin; Keçiören Atatürk Ortaokulu, Aydınklıkevler Anadolu Lisesi ve Aydınlıkevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yakınında olduğunu ve vatandaşlarca çok sık kullaıldığına dikkat çeken mahalle sakinleri, “Bunu yapanlar gençler. Devletin malına zarar veriyorlar. Polis ekiplerinin denetimlerini artırmasını istiyoruz” dediler.

Üst geçit paramparça

Üst geçidin üzeri, yayaların hava koşullarından etkilenmemesi için kısa süre önce plastik levhalarla kapatılmıştı. Ancak plastik levhalar, semt sakinlerinin iddiasına göre alkol alan gençler tarafından kırıldı. Yakındaki okullardan birinin güvenlik görevlisi de, 7-8 kişilik bir grubun üst geçitte alkol aldığını, plastik levhaları sökemeyince zarar verdiklerini gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

BÜYÜKŞEHİR: ÜST GEÇİTLER HIRSIZLARIN HEDEFİ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise üst geçitlerin, hırsızların hedefi olduğuna dikkat çekerek, bu konuda vatandaşları duyarlı olmaya davet etti. Üst geçitlerin zarar gören bölümlerinin, malzemelerin imal edilmesinin ardından yenileceğini belirten yetkililer, şunları söyledi:
“Bu tür olaylardan haberdar olur olmaz, yenileme için malzeme siparişi veriyoruz. Özel üretim oldukları için yapımını bekliyoruz. Üst geçitler, sürekli denetimimiz altında ama hırsıza kilit vurulmuyor. Ankara genelinde 200 tane üst geçit var ve her malzemeyi para eder sanıp, çalmaya çalışıyorlar. Maalesef her yerdeler. Son dönemde bakır kablolarımızı hedef almış durumdalar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!