Unutulan eşyalar açık artırmada

Güncelleme Tarihi:

Unutulan eşyalar açık artırmada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2022 15:14

EGO Genel Müdürlüğü, 2018, 2019 ve 2020 yıllarında ANKARAY ve metro ile EGO otobüslerinde unutulan 2 bin 210 adet eşyayı açık artırma yöntemiyle satışa sundu.

Haberin Devamı

Sahibi bulunamayan ve yasal bekleme süresi dolan dizüstü bilgisayar, cep telefonu, kamera gibi birçok teknolojik cihazın da içinde bulunduğu eşya satışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açık artırma; ABB TV, YouTube ve ABB’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan açık artırmada çekişmeli anlar da yaşandı. EGO Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Bülent Kılıç, “Pandemi nedeniyle üç yıldır yapılamayan kayıp eşya satışımızı gerçekleştirdik. Tahmin ettiğimizden yoğun bir ilgi var” dedi. Satış sonrası elde edilen gelir kurum bütçesine kaydediliyor.

KELEPÇEDEN İÇ ÇAMAŞIRINA

Satışa sunulan eşyalar arasında iç çamaşırı, pantolon, elbise, kaban, eşofman, kazak, tişört, ayakkabı, kemer, şemsiye, kitap, saz, gözlük, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, matkap, radyo, flüt, kamera, kamera ayağı, tıraş makinesi, çakı, televizyon kumandası, kelepçe, hesap makinası, kol saati, fotoğraf makinası ve ziynet eşyası yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!