Ucuzcu berber tercih edilmemeli

Güncelleme Tarihi:

Ucuzcu berber tercih edilmemeli
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2020 09:40

Koronavirüse karşı önlemlerini aldıklarını belirten Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, vatandaşları uyardı ve “Müşterilerimiz hijyene vermeli, ‘ucuzcu’ berberleri tercih etmemeli” dedi.

Haberin Devamı

Berberlerin hijyen kurallarını yerine getirdiğini aktaran Kara, “Vatandaşımız da hijyenine dikkat etmeli. Ucuzcu diye adlandırdığımız camına, ‘5 lira, 3 lira’ yazan berberler var. Lütfen bu tür berberlere gitmesinler, jilet değiştirmeden, ortamı sterilize etmeden çalışıyorlar” diye konuştu.

ATEŞİ OLANI ALMIYORUZ

Ankara Berberler Odası Denetim Kurulu Başkanı Münür Önkan ise alınan önlemlerle ilgili olarak şunları söyledi: “Eldiven ve maskemizi taktık. Envanter ve tıraş takımlarımızı her müşterimizden önce çamaşır suyu ve dezenfektanla yıkıyoruz. Bizim müşterimiz normalde randevulu müşteri oluyor. Ben saat başı 1 tane müşteri alıyorum. Ankara’daki berber arkadaşlarımızın hepsi randevulu çalışıyor. Böyle olunca sıkıntı olmuyor çünkü gelen müşteriyi tanıyoruz. Müşterilerimizin ateşi varsa, hastalık belirtileri varsa diğer müşterilerimiz rahatsız olmasın diye randevusunu erteliyoruz. Taşıyıcı unsuru ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!