Uçuran el freni

Güncelleme Tarihi:

Uçuran el freni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2014 01:29

Gaziosmanpaşa’da sürücüsünün el frenini çekmeyi unutttuğu kamyon, park halindeki bir aracı da önüne alarak uçurumdan yuvarlandı. Feci kazada kamyonunu durdurmaya çalışan sürücü ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Gaziosmanpaşa Kemer Sokak’ta el freni çekilmeyen kamyon, park halindeki bir otomobili de beraberinde sürükleyerek, yaklaşık 20 metre yükseklikten Papazın Bağı’na uçtu. Kemer Sokak üzerinde eşya indiren 06 GB 263 plakalı kamyonun ismi belirlenemeyen sürücüsü, el frenini çekmeyi unuttu. Durumun farkına varan sürücü, kamyonu durdurmak istedi fakat yüklü araç önünde park halinde duran başka bir otomobile de çarparak yaklaşık 20 metrelik yükseklikten aşağı uçtu.

KAMYONU DURDURMAK İSTEDİ

Kazayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan kamyon sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Kamyonun sürüklediği 06 FD 5799 plakalı aracın sahibi Ufuk Demiryürek ise aracının park halinde olduğunu söyleyerek, “Sokakta duyduk. Kamyon çarpıyor. Alıyor götürüyor. Kamyonun şoförünün durumu ağır. Yakalamak için kapıyı tutmuş, uçmuş aşağı” şeklinde konuştu. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!