Üçü de birbirinden başarılı

Güncelleme Tarihi:

Üçü de birbirinden başarılı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2007 00:00

Pet Holding’in sahibi Güntekin Köksal’ın biricik eşi Pınar Köksal ve kızları Ayşe ve Zeynep, birbirlerine oldukça düşkünler. Aile şirketinin yönetiminde anne ve babalarıyla birlikte önemli bir rol alan Zeynep ve Ayşe, annelerine olan benzerlikleriyle de dikkat çekiyorlar.

PET Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Köksal, bestekár kimliğiyle de Türk Sanat Müziği’nin önemli isimlerinden biri. Birbirinden güzel iki kız yetiştiren Pınar Hanım, kızlarıyla birer arkadaş gibi iletişim kuruyor. Annelerine çok bağlı olan Zeynep Köksal ve Ayşe Köksal Çetin, ileride Pınar Hanım gibi şefkatli, sevgi dolu ve bütünleştirici bir anne olmayı umuyorlar.

Geçtiğimiz yıl evlenerek eşiyle birlikte Londra’ya yerleşen Ayşe Köksal Çetin, uzak ta olsa da , annesinin hasretine fazla dayanamıyor ve sık sık Ankara’ya geliyor. Zaten o gelemese de Pınar Hanım, soluğu Londra’da alıyor. Şu sıralar şirketin Bodrum’da yaptığı yazlıkların satış ve pazarlamasıyla ilgilenen Ayşe, annesi gibi müzikle de uğraşıyor. Şan dersleri alan ve ilk konserini yakında Londra’da vermeye hazırlanan Ayşe, evlenirken de eşine kendi bestesi olan bir şarkı armağan etmişti. Ayşe Köksal Çetin, "Annem benim için dünyanın en değerli varlıklarından biri. Boşuna dememişler , ’Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar. ’ diye. Bu asırlardır böyle gelmiş, böyle gider. Annem gibi hiç kimse benim sevincime sevinip, üzüntüme üzülmez . Çok özverilidir benim annem, çok sevecen, sevgi dolu, herkesin ’Keşke benim de böyle bir annem olsaydı ’ diyeceği türden " diyerek annesine olan sevgisini dile getiriyor.

Aile şirketinde yöneticilik yapan Zeynep de, ablası Ayşe gibi annesine düşkün. Babası Güntekin Köksal’la birlikte petrol işleriyle ilgileniyor. Sık sık babasıyla birlikte Kuzey Irak’a da giden Zeynep, henüz bekar. "Biz birbirimize çok büyük bir sevgi ile bağlıyız. Bu bağı kuran, sağlamlaştıran ve ailemizi bir bütün olarak tutan annemdir. Annem bizi aile yapar, birleşt irir, yuvamızı korur ve kollar" diyen Zeynep Köksal, ablasının yokluğunda annesini yalnız bırakmıyor.

"Gözümüz arkada kalmayacak"

Eşi ve kızlarına olan sevgisini yaptığı bestelerle dile getiren Pınar Köksal, anneler günü ile ilgili olarak şunları söylüyor:

"Çocukluk günlerinden itibaren kızlarım , anneler gününde erkenden uyanıp çok şık bir kahvaltı masası hazırlar, kendilerinin ve babalarının çiçeklerini de güzel sevgi sözcükleri ile kahvaltı masasına koyarlardı. Üniversite yıllarına kadar bu hep böyle devam etti. Sonra üniversite ile birlikte ayrılıklar başladı. Uzakta oldukları dönemlerde de telefonla ve çok güzel mesajlarla sevgi ile anneler günümü kutladılar. Her zaman çok duygusal ve anlamlı hediyeler aldılar.

Kızlarıma aşığım. Onlarla gurur duyuyorum. Çok iyi yetiştiler. İkisi de iş hayatında çok başarılı iki iş kadını oldular. Gerek iş hayatımız, gerekse Köksal Eğitim Vakfı konusunda kendilerine güvenimiz sonsuz. Gözümüz arkada kalmayacak. Kızlarım benim hayat güneşim, yaşama sevincim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!