Üçlü bale ile görsel şölen

Güncelleme Tarihi:

Üçlü bale ile görsel şölen
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2023 16:28

İspanya’nın önemli modern dans topluluklarından biri olan ‘La Mov Companiza de Danza’, 37. Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında MEB Şura Salonu’nda sahne aldı. ‘Üçlü Bale Gecesi’ isimli üç perdelik bir performansla sahneye çıkan topluluk, büyük beğeni kazandı.

Haberin Devamı

Lyon Operası’nın ünlü solist dansçısı Víctor Jiménez’in yönetiminde  2008 yılında kurulan La Mov Companiza de Danza, Ankaralı sanatseverlerle buluştu. 37. Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında MEB Şura Salonu’nda sahne alan topluluğun gösterisini çok sayıda sanatsever izledi. Üç perdelik bir performansla sahneye çıkan topluluk, büyük beğeni kazandı. ‘Tempus Fugit’, ‘Dream Catcher’ ve ‘El Lago’ isimli bölümlerden oluşan performansın sonunda sanatçılar ayakta alkışlandı.

Üçlü bale ile görsel şölen

Üçlü bale ile görsel şölen

Haberin Devamı

FESTİVALDE BUGÜN

Festival kapsamında bugün 17.30’da Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Gitar Bölümü ve İtalyan Büyükelçiliği’nin ortaklığında Özberk Miraç Sarıgül ve Eren Süalp Gitar Resitali, saat 20.00’de ise Aniello Desiderio ve Zoran Dukic Gitar İkilisi’nin konseri yer alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!