Uçarı filmler ödülleri aldı

Güncelleme Tarihi:

Uçarı filmler ödülleri aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2011 00:00

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi, Reklam Atölyesi ve İhtiyaç Grup’un işbirliği ile bu yıl ilki gerçekleştirilen festivalde Tuğçe Tunç’un ‘Egoi st’ adlı filmi birinci oldu. Tunç plaketini ve 3 bin liralık hediye çekini Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Biber’den aldı.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zakir Avşar, karikatürist Bülent Okutan, yapımcı Hicri Bozdağ, yönetmen Didem Duyum’un oluşturduğu jüri yarışmanın ‘uçarı’ filmlerini belirlediler. Yarışmada birinciye 3 bin TL, ikinciye bin 500 TL ve üçüncüye bin TL ödül verildi.

Yarışma öncesi kamera arkası fotoğraf sergisi, söyleşiler ve gitar dinletisinin de gerçekleşti. Yarışmada ‘Egoist’ birinci, ‘Oyun’ ikinci, ‘Angarya’ ise üçüncü oldu. 20 filmden ön elemeyi geçen, 8 film izleyiciyle buluşma şansı yakaladı. Böyle projelere her zaman desteklerinin devam edeceğini belirten İhtiyaç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Cem Karacaoğlu, “Bizden yardım isteyen ya da beraber bir şeyler yapmak isteyenleri bekliyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!