Türk Eğitim Derneğinden öğrenciler yararına kermes

Güncelleme Tarihi:

Türk Eğitim Derneğinden öğrenciler yararına kermes
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2018 18:31

Türk Eğitim Derneğinden öğrenciler yararına kermes

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA,(DHA)-TÜRK Eğitim Derneği, ülke genelinde okullarını yaygınlaştırmak ve çok sayıda öğrenciye çağdaş, nitelikli bir eğitim sağlamak amacıyla sosyal etkinliklerine devam ediyor.
Türk Eğitim Derneği Gönüllüler komitesi tarafından Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde ''Türk Eğitim Derneği Kermesi'' düzenledi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen kermeste elde edilecek gelir ve bağışlarla Türk Eğitim Derneği tarafından binlerce öğrenciye burs verilerek eğitimlerine katkı sağlamak amaçlanıyor.
Daha aydınlık bir Türkiye amacıyla yola çıktıklarını belirten dernek üyeleri, eğitim alanında çalışmalarını 90 yıldır gururla sürdürdüklerini, burs uygulamaları ile eğitimlerine devam eden öğrencilerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişmelerini desteklemek amacıyla periyodik olarak etkinlikler düzenleyerek burs fonuna kaynak yaratıklarını ifade ettiler. Bu kapsamda 3-4 Nisan 2018 tarihinde Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen kermeste elde edilen gelir ve bağışların Türk Eğitim Deneği'nin ''10 bin Genç Meşale ve Daha Aydınlık Türkiye IV'' kampanya fonuna aktarılacağı öğrenildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!