Trilye’nin ‘yeni yüzü’

Güncelleme Tarihi:

Trilye’nin ‘yeni yüzü’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 14:29

Ankara’nın önde gelen restoranlarından Trilye, yeni menü ve logosunu özel bir etkinlikle tanıttı.

Haberin Devamı

Restoranın kurucusu ve sahibi Süreyya Üzmez, ‘Yenilenmeyen yenilir’ ilkesinden hareketle yeni bir menü ve logo hazırladıklarını söyledi. Üzmez, Ankaralıların balık tüketim oranının yüzde 70 oranında arttığını belirterek, Başkent’in ardından ikinci şubelerini İstanbul Bebek’te açacaklarını aktardı. Yurtdışında ise New York ve Londra hedeflerinin olduğunu belirten Üzmez, “Biz sadece menümüze yenilik getirmedik, pişirme tekniklerimize de yenilik getirdik. Kömür ızgarasına çok daha sağlıklı bir boyut kazandıran, NASA teknolojisi tarafından üretilmiş ‘Big Green Egg Grill’de pişirilen kalkan balığı ve levrek tandır, deneyen herkes tarafından beğeniliyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!