Transfer açılmazsa karamsar değilim

Güncelleme Tarihi:

Transfer açılmazsa karamsar değilim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2022 15:21

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Taşkın Aksoy, takımdaki kolej havasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Süreç içinde gelişim kaydetmeyi ve ikinci yarıda daha fazla puan toplamayı hedeflediklerini belirten Aksoy, “Transfer yasağı kalkarsa güzel olur ancak aksik durumda da mücadeleye devam edeceğiz. Ceza ve sakatlık gibi sorunlar olmazsa bu kadro ligde kalmayı başarır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Taşkın Aksoy, süreç içerisinde gelişim kaydetmeyi ligin ikinci yarısında daha fazla puan toplamayı hedeflediklerini belirtip, “Transfer tahtası açılırsa güzel ancak açılmazsa da ben karamsar değilim. Bu kadro içinde oyuncular eğer fazla sakatlık yaşamaz ve cezalı duruma düşen futbolcu olmazsa, öyle ya da böyle ligde kalmayı gerçekleştirebilir” dedi.Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Yılport Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 7. haftayı bay geçen ve deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak olan kırmızı-siyahlılarda teknik direktör Taşkın Aksoy, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde devam eden hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

FUTBOLCULAR OYUN ANLAYIŞIMI BENİMSEDİ

Haberin Devamı

Maç haftasında olduklarını ve son 7 günde 8 antrenman yaptıklarını belirten Aksoy, şöyle konuştu:“Çalışmaların güzel bir havada devam ediyor. Oyuncular istekli ve iştahlı. Söylediklerimin hemen hemen hepsini sahada uygulamaya çalışıyorlar. Benim oyun anlayışımı az çok benimsediler. Bu bir süreçtir ve hemen ilk maçtan, ikinci maça görünmez. Devamlı çalışacağız. Dinamik ve genç bir takımız. Ben takımdan çok memnunum. Samsunspor büyük hedeflerle sezona başladı, büyük transferler yaptı. Pek istedikleri gibi sezona giremediler, hoca değişikliğine gittiler. Bu nedenle analiz yapmak zorlaşıyor çünkü yeni hoca ve yeni bir oyun anlayışı var. Biz eğer korkmadan mücadele edersek, oradan puan ya da puanlar alarak buraya dönebiliriz.”

BURADA KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM

“Kulübe imza attığım günden bu yana kendimi evimde gibi hissediyorum. Hem tesisi hem de takımı tanıyorum. Hiç uyum süreci yaşamadım. Gayet karakterli oyuncularımız var. Kolej takımı havasına sahibiz. Takım içerisinde hiçbir gruplaşma yok, arkadaşlık son derece iyi. Şu an çok memnunum, inşallah skorlarla da bunu gösterebiliriz. Kendi çalışma sistemini iyi bilen bir teknik kadroyla çalışmaktan da çok memnunum. Transfer yasağı devam ediyor. Sezon hedefimiz mümkün olduğu kadar fazla puan toplamak. Almanya’da 7 yıl boyunca U23 düzeyinde takımlarla çalıştım. Genelde mücadele düzeyi yüksek olsa da tecrübesizlik puan kaybettirebiliyor.”

Haberin Devamı

Transfer açılmazsa karamsar değilim

FARKLI TAKTİK ANLAYIŞI VAR

Tuzlaspor maçında kırmızı kart gördüğü için Denizlispor maçında forma giyemeyen Metehan Mert, “Takımımı dualarımla destekledim. Oradan 1 puanla ile döndük. Son dakikalarda yakaladığımız pozisyonları atsaydık 3 puanla dönebilirdik ama nasip değilmiş diyebilirim. Milli arayı ve maç oynamadan geçtiğimiz haftayı iyi değerlendirdik, yeni hocamıza alışma sürecimiz oldu. Hocamızın da farklı bir taktik anlayışı var, takıma onu aşılamak istiyor. Samsunspor maçında bunu en iyi şekilde göstermek istiyoruz. Samsunspor ligin tecrübeli takımlardan biri ama biz dersimizi iyi çalıştık. İnşallah Samsunspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönebiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı

SAMSUNSPOR’U İYİ ANALİZ ETTİK HAZIRIZ

Denizlispor maçında şans bulan ve bu şansı iyi değerlendirdiğini ifade eden genç oyuncu Seyit Ali Kahya ise takım arkadaşlarının kendisine çok destek olduğunu belirtip, “Hocam bana şans verdi. Samsunspor deplasmanından da umutluyum. Yeni hocamızla gayet güzel bir çalışma ortamı oluştu. Verimli bir şekilde eksiklerimizi giderdiğimizi düşünüyoruz. Samsunspor maçına da gayet iyi hazırlandık, iyi analiz ettik, maça hazırız” dedi.

Transfer açılmazsa karamsar değilim

BELYAEV’E DOĞUM GÜNU KUTLAMASI

Başkent ekibi, 23 yaşına giren Ukraynalı oyuncusu Oleksandr Belyaev’in doğum gününü kutladı. Belyaev, akşam yemeğinin ardından takım arkadaşlarının organize ettiği kutlamada, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledikten sonra ısrarlar üzerine takıma hitaben konuşma yaptı. Ukraynalı oyuncu, Gençlerbirliği kadar değerli bir kulüpte ve arkadaşlığın bu kadar üst seviyede olduğu bir takım içerisinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Oleksandr, takım arkadaşlarının alkışları arasında Dmytro’nun elinden doğum günü pastasından yedi.

Haberin Devamı

KUPADA RAKİP NİĞDE ANADOLU

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kuraları İstanbul’da çekildi. Gençlerbirliği’nin rakibi Niğde Anadolu F.K. oldu. Maç Ankara’da oynanacak. Tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak 3. tur maçları; 18, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde oynanacak.Başkentin diğer temsilcilerinin kupadaki rakipleri şöyle: Etimesgut Belediye-68 Aksaray Belediye, Ankaraspor-Pazarspor, Keçiörengücü-Diyarbekirspor.

Transfer açılmazsa karamsar değilim

BAKMADAN GEÇME!