Trafik uygulamasında polise saldırdı

Güncelleme Tarihi:

Trafik uygulamasında polise saldırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2013 00:00

Ankara’da trafik uygulamasında polis ekiplerine saldıran kadın sürücünün eşi, gözaltına alındı. Sürücü ehliyeti bulunmadığı ve alkollü olduğu belirlenen kadın hakkında ise işlem yapıldı.

Haberin Devamı

Ankara Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kızılay Atatürk Bulvarı’nda alkol uygulaması yaptı. Denetleme yapan trafik ekipleri, durdurdukları 06 GYF 57 plakalı otomobilin sürücüsü Gonca Yaprak U’dan (34) alkolmetreyi üflemesini istedi. Alkolmetreyi üflemeyeceğini ve polisin buna yetkisi olmadığını söyleyen Gonca Yaprak U’yu polis ikna edemedi.

KÜFREREK SALDIRDI

Bu sırada, alkolmetreyi üflemeyeceklerini söyleyen Gonca Yaprak U’nun eşi Murat U. (36) polis memuruna küfrederek saldırdı. Polislerin müdahale ettiği Murat U, gözaltına alındı. Eşine kelepçe takılamayacağını ifade eden Gonca Yaprak U. ise bu sırada cep telefonuyla gözaltı işlemi yapan polis memurlarını görüntüledi. Polislerin uzun süren ikna çabaları sonucunda alkolmetreyi üfleyen Gonca Yaprak U’nun 0,55 promil alkollü olduğu ve sürücü ehliyetinin olmadığı belirlendi. Gonca Yaprak U. hakkında, ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmaktan cezai işlem yapıldı. Polise mukavemetten gözaltına alınan Murat U, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Uygulama noktasındaki otomobil daha sonra çekiciyle otoparka götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!