Tom ve Jerry kıvamında

Güncelleme Tarihi:

Tom ve Jerry kıvamında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2015 14:43

Geniş Aile:Yapıştır filminin başrol oyuncuları, Optimum AVM’de Ankaralılarla bir araya geldi. Geniş Ailenin Cevahir’i Ufuk Özkan, filmle ilgili, “Tabiri caizse Tom ve Jerry gibi bir film çektik” dedi.

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen ve fenomen haline gelen dizisi Geniş Aile, ekranlara veda etmesinden 4 yıl sonra, ‘Geniş Aile:Yapıştır’ adıyla, beyazperdeye uyarlandı. Geçen hafta vizyona giren film, haftanın en çok izlenen filmi oldu.
Geniş Aile:Yapıştır’ın başrol oyuncuları Ufuk Özkan, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz ile filmin senaristi Cüneyt İnay Optimum AVM’de düzenlenen özel gösterim için Ankara’ya geldi.
Gösterim öncesi, Başkentli hayranlarının sorularını yanıtlayan oyuncular, filmle ilgili şunları söyledi:

UFUK ÖZKAN: GÜLMEYİ VADEDİYOR


“Karakterleri tanımak ve diziyi bilmek çok önemli değil. Tabiri caizse Tom ve Jerry gibi bir film çektik. Parayı bulma sürecinde başka maceralar başlarına geliyor. Komedi filminde gülmek ve eğlenmek adına ne bekliyorsanız, bu film onları vadediyor.”

BÜLENT ÇOLAK: DİZİDEKİ ATMOSFER

“Geniş Aile toplumda bilinen bir diziydi. Bizim sevenlerimiz sadakatli insanlardı. Salonları dolduracaklar diye umuyoruz. Karakterleri ve hikayeyi biliyorlar. Sinema filminde, dizideki atmosferin kaybolmasını istemedik. İzleyiciler, dizideki atmosferi bulacaklar.”

AHMET SARSILMAZ: GENİŞ AİLE BİTMEDİ

“Geniş Aile dizisi öyle bir zamanda bitti ki kimse bundan mutlu olmadı. Ne izleyici doymuştu seyretmeye ne de biz doymuştuk çekmeye, oynamaya. Geniş Aile televizyon dizisi olarak bitti ama Geniş Aile bitmedi. Daha güldüreceklerimiz var. Son zamanlarda insanların biraz gülmeye ihtiyacı var.”

Haberin Devamı

SOKAKTAKİ ADAMLARI EKRANDA GÖRÜYORUZ

Filmin senaristi Cüneyt İnay, senaryoyu yazarken sinemanın sunduğu özgürlükleri ve imkanları kullandığını söyledi. Hikayenin aksiyon ve macera ile bezeli olduğunu belirten İnay, senaryo süreciyle ilgili olarak şunları kaydetti: “Geniş Aile bir macera komedi. Ben mahallede doğup büyüdüm. Daha çok mahallede başlayan ve mahalle arkadaşlıklarına dayanan ilişkiler var. Geniş Aile, Türkiye’deki en rafine mizah. Bizim sokakta gördüğümüz bildiğimiz adamları ekranda görüyoruz.”.

DEFİNE ARAYIŞI

Çekimleri Ayvalık ve İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Geniş Aile: Yapıştır’, sinemaseverlere bol bol kahkaha ve macera vadediyor. Filmin kısa hikayesi ise şu şekilde:
Babaannesi Hafize’nin (Tanju Tuncel) hastalanması üzerine; tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir’in (Ufuk Özkan) eline bir define haritası geçer. Cevahir’in belalısı Koyu Bilal (Fırat Tanış) olayın kokusunu alır ve yancısı Müfit (Ahmet Sarsılmaz) ile birlikte haritanın yarısını kaparak haritanın gösterdiği yere, Ayvalık’a doğru yola çıkarlar. Cevahir de, Ulvi’yle (Bülent Çolak) beraber Ayvalık yoluna düşer. Heyecan ve macera dolu bir define arayışına dönüşen yolculukta hepsi, kendilerini hiç beklemedikleri durumların, olayların ve belaların içinde bulurlar. Ömer Uğur’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş, Mustafa Uzunyılmaz, Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş de rol alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!