Tiyatro zamanı

Güncelleme Tarihi:

Tiyatro zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2020 09:24

Televizyon ve tiyatro dünyasının önemli isimleri, sahne performanslarıyla Ankaralıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ocak ayı bitmeden ünlü isimleri sahnede izlemenin tam zamanı. Henüz hangi oyuna gitmeye karar vermediyseniz sizin için derlediğimiz oyunlara göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Muse 90401: Fadik Sevin Atasoy’un yazdığı ve tek başına sahneye koyduğu, Erdal Beşikçioğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği Muse 90401, 22-23 Ocak tarihlerinde saat 20.30’da Tatbikat Sahnesi’nde izleyici ile buluşacak. Oyunda insan olmak isteyen bir ilhan perisinin hikayesi anlatılıyor.

Tiyatro zamanı


İkinin Biri: Bora Severcan’ın yönettiği, Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Zuhal Yalçın, Esra Sönmezer, Sefa Zengin, Haluk Özenç, Bora Severcan, Hacı Ali Açıkgöz ve Deniz Bice’nin rol aldığı ‘İkinin Biri’ oyunu, 23 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de MEB Şura Salonu’nda Ankaralı izleyicilerle buluşuyor. Oyunda muhafazakar parti bakan yardımcısı Richard Willey’ın eşiyle birlikte iş gezisi için gittikleri Westminister Oteli’nde başlarına gelenler konu ediliyor.

Tiyatro zamanı


Tolga Çevik–Tolgshow: ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik, bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun Türkiye Turnesi kapsamında yarın saat 21.00’de Congresium’da olacak. Tamamı doğaçlama olan gösteride Çevik, gülmekten kırıp geçirecek.

Tiyatro zamanı


Tırnak İçinde Hizmetçiler: Bir evdeki iki hizmetçinin hikayesini anlatan ‘Tırnak İçinde Hizmetçiler’, 23 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de Ankara Sanat Tiyatrosu’nda izleyici ile buluşacak. Hakan Emre Ünal’ın yazıp yönettiği oyunu, Nezaket Erden ve Pınar Güntürkün sahneye koyuyor. Oyunda iki kadının kaçmak istedikleri kendileri ile yüzleşmeleri anlatılıyor.

Tiyatro zamanı


Kibarlık Budalası: Türk Tiyatrosu’nun büyük duayeleri Haldun Dormen ve Göksel Kortay’ın başrollerini oynadığı Molier’in ölümsüz eseri ‘Kibarlık Budalası’ komedi oyunu, 24 Ocak gecesi saat 20.00’de Panora Sanat Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunda 17. yüzyıl Fransa’sında, cahil, saf ama çok zengin bir adam olan Mösyö Jourdain’in asilzade olmak için vendiği mücadele anlatılıyor.

Tiyatro zamanı


Ölün Bizi Ayırana Dek: Hakan Yılmaz’ın yönettiği ve Ebru Cündübeyoğlu ile rol aldığı ‘Ölün Bizi Ayırana Dek’, 25 Ocak’ta saat 20.30’da MEB Şura Salonu’nda Ankaralıların karşısına çıkıyor. Oyunda boşanmaya karar veren Cansu ve Serdar’ın boşanmadan önce kendileri için düzenlenen kutlama partisine katılması, sabah aynı yatakta uyanmaları ve salonda bulunan sürpriz ceset üzerine gelişen olayları anlatıyor.

Tiyatro zamanı


Lal Hayal: Songül Öden’in 7 kadına hayat verdiği “Lal Hayal” adlı tek kişilik oyunu, 27 Ocak’ta saat 20.30’da MEB Şura Salonu’nda sahnede.

Tiyatro zamanı


Gelin Tanış Olalım: Fırat Tanış’ın yüzlerce yıllık Anadolu kültürünü, bu kültür içinde söylenmiş hikayeleri, öğretileri, sözleri, sesleri, ezgileri yeniden seslendirdiği ve unutulanları anımsattığı tek kişilik türkülü oyunu ‘Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım’, 28 Ocak’ta saat 20.00’de MEB Şura Salonu’nda izleyici ile buluşacak.

Tiyatro zamanı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!