Terasta yaza merhaba partisi

Güncelleme Tarihi:

Terasta yaza merhaba partisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2012 15:19

JW Marriot Otel bünyesindeki Karma Spa Wellness & Fitness, renkli bir yaza merhaba partisine ev sahipliği yaptı. Partide konuklar, müzikler, ikram edilen yiyecek ve içecekler eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.

Haberin Devamı

 
“Karma Yaz Partisi”ne Özdoğan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Özdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdoğan ve JW Marriott Ankara’nın Genel Müdürü Khaled Al Jamal, ev sahipliği yaptı. Partiye Emre-Gülin Dökmeci, Sarp Evyilagil, Feride-Levent Kadıoğlu, Gürkan Başeğmez ve eşi Nursel Başeğmez gibi isimler katıldı.

Dans ve ışık gösterileri

Akşam saatlerinde başlayan partinin davetlileri, otel girişinde bulunan canlı müzik, dans ve ışık gösterisiyle karşılandı. “Hoşgeldiniz” seramonisinin ardından misafirler, partinin gerçekleştiği terasa geçti. Oldukça güzel bir Ankara akşamında gerçekleşen davet, renkli görüntülere sahne oldu. Partide, Dj Wolfson olarak bilinen Gökhan Bozkurt, müzikleriyle konuklara keyifli anlar yaşattı. Parti, dj performansı, açık büfede yiyecek ve içecek ikramıyla geç saatlere kadar sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!