Tempo'lu Tatbikat

Güncelleme Tarihi:

Tempolu Tatbikat
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 23:52

Ankara’nın bağımsız tiyatro topluluğu Tatkibat Sahnesi ekibi ve oyuncuları, önceki akşam Ankara Miso Meyhane’de Tempo Dergisi ev sahipliğinde düzenlenen “Meyhanede Tempolu Tatbikat Var” yemeğine katıldı. Davette, Ankara iş, sanat ve basın camiasının önemli isimlerinin aynı sıra ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu da yer aldı.

Haberin Devamı

Woyzeck Masalı, Mezarsız Ölüler ve Marquis De Sade gibi oyunlarla tiyatroseverlerle buluşan Tatbikat Sahnesi ekibi, düzenlenen özel gecede biraraya geldi. Tempo Dergisi işbirliğiyle gerçekleşen gecenin ev sahipliğini Doğan Burda Dergi Grubu Ankara Temsilcisi Erdal İpekeşen ve Tempo Dergisi Yayın Yönetmeni Ayşegül Savur yaptı.
Geceye Erdal Beşikçioğlu ve eşi Elvin Beşikçioğlu’nun yanısıra koreograf Binnaz Dorkip, yönetmen İlham Yazar, repetitör Fahrettin Güven, yapımcı Nadir Şahin ve Tatbikat Sahnesi’nin tüm oyuncu kadrosu katıldı. Son olarak altı aylık bir hazırlık sürecinin sonunda Woyzeck Masalı rock müzikalini izleyici ile buluşturan ekip, Miso Meyhane’nin sıcak ortamı ve zengin meze menüsü ile renklenen davette, keyifli sohbetler eşliğinde bir gece yaşadı.

Haberin Devamı

BİR DELİ İSTANBUL YOLCUSU

Tatbikat Sahnesi’ni İstanbul’da da açacaklarını belirten Erdal Beşikçioğlu, Etiler’deki Melodi Pasajı’nda açılacak sahnenin şu an tadilat işlerinin sürdüğünü ve Mart ayında ilk olarak Bir Delinin Hatıra Defteri’nin İstanbullu izleyici ile buluşacağını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!