Telekom turu geçti

Güncelleme Tarihi:

Telekom turu geçti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2008 00:00

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nin şampiyonluk iddiası taşıyan takımlarından Türk Telekomspor, play-off ilk tur 2. maçında Gaziantep Şahinbey Belediyesi’ni 3-0 yenerek, yarı finale yükseldi.

Telekomspor, Gaziantep’teki ilk maçı da 3-0 kazanmıştı.

Erkeklerde ise ligin ilk bölümünü lider bitiren güçlü takımı Halkbank, SGK’yı 3-0 mağlup ederek, seride 1-0 öne geçmeyi başardı. Halkbank ile SGK bu akşam Ankara’da ikinci kez karşı karşıya gelecek.

Başkent’ten 7 yeni milli

15
Yaş Altı Milli Futbol Takımı’nın, Rusya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Turhan Mesci yönetimindeki milliler, Rusya ile 26 ve 28 Nisan’da Lüleburgaz’da yapacağı maçlar öncesi, 22 Nisan Salı günü Futbol Federasyonu Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri’nde toplanacak. 15 Yaş Altı Milli Takımı’nın aday kadrosuna Ankara takımlarından Artun Akçakın, Çağrı Tekin, Onur Yavuz, Taha Cengiz Demirtaş (Gençlerbirliği), Baran Yardımcı, Alican Candemir (Ankaraspor) ve Çağlayan Alpsatan (Ankaragücü) davet edildi.

Milli Piyango Şampiyon oldu

BAYANLAR Hentbol Süper Ligi’nde, Çankaya Belediyesi’ni 43-35 yenen Milli Piyango, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Geçtiğimiz sezonun ardından bu sezon da bayanlar liginde mutlu sona ulaşan Milli Piyango’nun takım kaptanı Ceren Üstün şampiyonluk kupasını, Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz’in elinden aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!