Tek yürek çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Tek yürek çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2013 01:10

Ankaragücü Teknik Direktörü Fuat Akyüz, Bozöyük galibiyeti ile yeni bir sürecin başladığını söyledi.

Haberin Devamı

SARI-LACİVERTLİLERDE HEDEF, İLK YARIDA KALAN 3 MAÇI DA KAZANIP 9 PUAN TOPLAMAK

Akyüz, Bilecik’e gelip takıma destek veren taraftarın, Ankaragücü’nün en önemli gücü olduğunu belirtip, “Bu takıma herkes güvensin. Pazar günkü İskenderun Demirçelik maçında 19 Mayıs Stadı’nı yine dolduralım. Gün, birlik olma günü” diye konuştu.

Spor Toto İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü’nde hedef, ilk devre sonuna kadar oynanacak 3 müsabakayı kazanıp, 4 maçlık galibiyet serisi ile araya girmek.
Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Fuat Akyüz, Bozüyükspor deplasmanında 2-0 galip gelerek yeni bir süreci başlattıklarını belirtti. Akyüz, ardarda gelen puan kayıpları nedeniyle bozulan morali, Bozüyük’te ortadan kaldırdıklarını ve kendilerine olan güveni yeniden kazandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

“ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İÇİN KENETLENDİK”

Futbolcuların neşeli ve istekli olduğunu, bunun de teknik heyeti mutlu ettiğini vurgulayan Akyüz, şöyle konuştu:
“Önümüzdeki İskenderun Demir Çelikspor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz içeride ve dışarıdaki tüm maçlarımızı kazanmak. Bunu yapacak gücümüz var. Öncelikle, kalan 3 maçımızı galip bitirip, devre arasına 9 puan toplayıp girmek. Binlerce taraftarımız, Bozüyükspor deplasmanında bizleri yalnız bırakmadı ve müthiş bir destek verdi. Vefakar ve cefakar taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Ankaragücü’ne gönül veren, her şeyin en iyisine layık olan taraftarımızın, İskenderun Demir Çelikspor maçında da yanımızda olmasını ve 19 Mayıs Stadı’nı bir kez daha doldurmasını istiyoruz. Oynayacağımız futbol ve alacağımız sonuçlarla camiamıza layık olmayı amaçlıyoruz. Bu anlayış içerisinde de çok çalışıyoruz. Herkes bize güvensin. Zaman tek yürek olma, hep birlikte olma zamanıdır.”

İKİ MAÇ İÇERİDE BİR MAÇ DIŞARIDA

Ankaragücü ligin son üç haftasındaki maçlarından ikisini kendi evinde birini de deplasmanda oynayacak. İskenderun DÇ’yi hafta sonu konuk edecek olan sarı-lacivertliler, 16. haftada İzmir’de Altay ile karşılaşacak ve devrenin son maçında 19 Mayıs Stadı’nda Bandırmaspor’u ağırlayacak.
Ankaragücü’nde sakatlıkları süren Volkan Geyik ile doktor kontrolünde havuzda güçlendirme egzersizleri yapan Orhan Evci, yapılan antrenmana katılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!