Tek kişilik orkestra

Güncelleme Tarihi:

Tek kişilik orkestra
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2012 00:00

Bobby McFerrin’in Ankara konserine sayılı günler kaldı. Ses virtüözü McFerrin, Başkentlilerin karşısına Türk müzik devleri ile birlikte çıkacak.

Haberin Devamı

ON Grammy ödüllü, dünyaca ünlü ses virtüözü Bobby McFerrin Congresium Ankara’da vereceği solo konsere hazırlanıyor. McFerrin’in, Türkiye’de ilk kez, Türk müzisyenler ile beraber sahne alacağı konsere sayılı günler kaldı. Dünya müzik listelerinde uzun süre üst sırada yer alan “Don’t Worry Be Happy” parçasıyla tanınan McFerrin, Congresium Ankara, Gordion Oditoryum Salonu’nda 27 Mart, saat 20.30’da başkentli müzikseverlerle buluşacak. Dört oktavlık sesiyle “tek kişilik orkestra” olarak bilinen Bobby McFerrin caz, pop, R&B, klasik ve dünya müziği gibi türlerin hepsini bir araya getiriyor.

Devler bir arada

McFerrin, konuk sanatçılara birlikte, kanun üstadı Tahir Aydoğdu ve Neyzen Bilgin Canaz ile doğaçlamaların yanı sıra insan sesinin sınırlarını da Orfeon Oda Korosu ile sahneye çıkacak. McFerrin, daha önce de Swingle Singers ve Cantabile ile konserler gerçekleştiren Türk koro müziğinin dünya çapındaki temsilcilerinden Orfeon Oda Korosu ile kendi kompozisyonlarını ve Türk bestelerini Ankaralılar için yeniden yorumlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!