Tehlikeli yarım metre

Güncelleme Tarihi:

Tehlikeli yarım metre
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 01:59

Eskişehir Yolu’nda, altından metronun geçtiği yol çöktü. Yarım metre derinliği ve genişliği bulunan çukur sürücüleri tedirgin ederken, vatandaşlar, iki kukayla alınan önlemi yetersiz buldu.

Haberin Devamı

Başkent’in en önemli ana arterlerinden biri olan Eskişehir Yolu Bilkent Köprüsü yakınında bulunan otobüs durağının önünde yol çöktü. Yolda oluşan çukur, sürücülülerde paniğe neden oldu.
Yarım metre genişliği ve derinliği bulunan çöküntüye, iki kuka ile önlem alınması vatandaşların tepkisine neden oldu. Otobüs durağındaki kentliler, çöküntüyle ilgili alınan önlemi yetersiz bularak, yetkililere tepki gösterdi.

BİR KİŞİYİ YUTMUŞTU

Kızılay-Çayyolu metro hattının hemen üzerinde bulunan alanda meydana gelen çökme, akıllara 23 Haziran 2012’de İnönü Bulvarı’nda yürütülen metro çalışması sırasında meydana gelen ve bir kişinin yaşamını kaybettiği kaldırım göçüğünü getirdi. 2012’de sabah saatlerinde işe giden Kadir Sevim (35) isimli bir işçi aynı şekilde meydana gelen göçüğün içine düşmüş, gün boyu süren arama kurtarma çalışmaları sonrası Sevim’in cansız bedeni Kızılay metro istasyonu kazı alanından çıkarılabilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!