TED’den sokakta çalışan çocuklara ücretsiz saha

Güncelleme Tarihi:

TED’den sokakta çalışan çocuklara ücretsiz saha
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2010 00:00

Türk Eğitim Derneği (TED) Ankara Kolejliler Spor Kulübü, Büyükşehir Belediyesi’nin “Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi”ne kayıtlı çocuklara sahalarını ücretsiz açıyor. Haftada iki gün sahada futbol oynayan çocuklar, hayatlarından son derece memnun.

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokakta çalışan çocukların futbol oynayabilmeleri için sahalarını ücretsiz vererek, çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor.
TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Altan Liman, sokakta yaşayan çocukların bir ülke meselesi olduğunu söyleyerek, “Onların kötü alışkanlıklarından kurtulmaları için bu projeyi araç olarak görerek, hizmet veriyoruz. Biz elimizden geleni spor kulübü olarak yapıyoruz, kamu ve özel kuruluşların da duyarlı olmasını ve bu soruna eğilmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

Başarılı çocuklara destek

İki hafta sonra başlayacak olan liglerde voleybol ve basketbol takımları için destek beklediklerini belirten Liman, “Kulüp Başkanımız Sayın Önder Bülbüloğlu ve yönetimin kurulunun hedefleri doğrultusunda iddialı kadrolar kurduk. Milli takıma da birçok sporcu kazandırdık. Yeni sezonda takımlarımıza tüm sporseverlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi “Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi” Spor Hocası Semih Gülce ise, “Çocuklarımızın içindeki enerjiyi atabilmeleri, sosyalleşebilmeleri için haftada iki gün antrenman yapıyoruz. Antrenman sonrasında çocukların kazanma ve kaybetme duygusunu öğrenmeleri, kendilerini geliştirmeleri için maç düzenliyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!