Tatil zehir oldu

Güncelleme Tarihi:

Tatil zehir oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2016 14:21

Ankara, bayram tatilinde art arda gelen boğulma haberleriyle sarsıldı. Bartın İnkum’da 2, Sinop’ta ise 1 Ankaralı azgın dalgalara kapıldı. Mustafa Çelik’in (22) cansız bedeni kıyıya vururken, Serkan Örs(27) ve Cengiz Karaman(43) kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı tatilinde, Bartın ve Sinop’tan gelen boğulma haberleri, Ankara’daki 3 ailenin bayram coşkusunu acıya dönüştürdü. Ankara’dan tatil için Bartın’ın tatil beldesi İnkum’a giden Mustafa Çelik(22) ve ağabeyi 36 yaşındaki Şükrü Çelik, bayramın 2’nci günü serinlemek için denize girdi. Dalgalara kapılarak boğulma tehlikesi geçiren ağabeyini kıyıya getirmeye çalışan Mustafa Çelik, karadenizin azgın dalgaları arasında kalıp, gözden kayboldu. Cankurtaranlar Şükrü Çelik’i denizden çıkarılıp hastaneye kaldırılırken, ikin gün boyunca AFAD ve balık adamların arama çalışması yaptığı Mustafa Çelik’in cansız bedeni, dün sabah denize girdiği bölgede sahile vurdu. AFAD’ın sahile kurduğu çadırda arama çalışmalarını takip eden Çelik ailesi ve yakınları, gözyaşlarına boğuldu. 

Haberin Devamı

DALGALARA KAPILDI GÖZDEN KAYBOLDU

Keçiören’den arkadaşlarıyla birlikte tatil için Bartın inkum’a giden Serkan Örs (27), bayramın 3’üncü günü öğle saatlerinde arkadaşlarıyla denize girdi. Dalgalara kapılarak gözden kaybolan Serkan Örs, arkadaşlarının haber vermesinin ardından cankurtaranlar tarafından denizden çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan Örs, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

BİR ACI HABER DE SİNOP’TAN GELDİ

Başkent’e bir acı haber de Sinop’tan geldi. Ankara’da muhasebecilik yaptığı öğrenilen Cengiz Karaman (43), tatil için gittiği Sinop’un Akliman sahilinde denize girdi. Akıntıya kapılan Karaman, gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından denizden çıkarılan Karaman, 112 Acil Sağlık ekiplerince kaldırıldığı Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki müdahaleye rağmen bayramın son gününde yaşamını yitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!