Tatil yolu kaza dolu

Güncelleme Tarihi:

Tatil yolu kaza dolu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 14:59

Bayram tatilini Türkiye’nin farklı illerinde geçirmek için Başkent’ten yola çıkan araçların karıştığı kazalarda 2 kişi yaşamını yitirdi, 41 kişi yaralandı. Ankaralı sürücülerin karıştığı kazalar şöyle:

Haberin Devamı

SİVAS

- Emrullah Usal’ın (56) kullandığı 06 DF 3145 plakalı otomobil, Sivas-Kayseri karayolunun Şarkışla ilçesi Dörtyol Kavşağı’nda Ebubekir Abit Akyüz’ün (18) kullandığı 38 BR 333 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile Usal’ın otomobilinde bulunan Emine Usal (55) ve Seyehat Toprak (58) yaralandı.

BOLU

- Cuma Kızılkaplan yönetimindeki 06 FB 064 plakalı otomobil, Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Çepni köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada, sürücüyle araçta bulunan Mehmet Ali, Hüseyin ve Fırat Kızılkaplan ile Çidem Kılıç yaralandı.

BALIKESİR

- Yalçın Sunkan yönetimindeki 06 GA 1970 plakalı otomobil, Balıkesir Bandırma-Çanakkale karayolu Erdek Kavşağı’nda Kadir Kula yönetimindeki 10 TZ 958 plakalı araç ile çarpıştı. Kazada, sürücülerden Kula’nın yanı sıra otomobilde bulunan Soner Yener ve Kamuran Günaydın ile diğer otomobilin sürücüsü Yalçın Sunkan ile yanındaki Gizem Sunkan yaralandı. Yaralı Kamuran Günaydın kurtarılamadı.

HATAY

Haberin Devamı

- Mehmet Uçar yönetimindeki 06 BJ 6323 plakalı otomobil, Hatay Antakya-Samandağ çevre yolunda Mehmet Cemil Aydın idaresindeki hasta taşıyan 31 AIM 53 plakalı ambulans ile çarpıştı. Kazada, ambulans sürücüsü Mehmet Cemil Aydın, sağlık personeli Büşra Topaloğlu ile otomobil sürücüsü Mehmet Uçar, Ahmet Büyükdağ ve Müslüm Okutur yaralandı.

KAHRAMANMARAŞ

- Berat Orçan’ın kullandığı 06 AR 0311 plakalı otomobil, Kahramanmaraş-Osmaniye karayolunun 20. kilometresinde ters yönden gelen Enes Özsöğüt idaresindeki 27 YE 088 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücü Özsöğüt olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Berat ve Reyhan Orçan ile Enes Malik Görüzoğlu, Mahmut Azparlak ve Fatih Tuzlaca 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

GAZİANTEP

- Servet Sema Korkmaz yönetimindeki 06 KLY 28 plakalı otomobil, Gaziantep-Besni karayolu Ören mevkisinde Bekir Tunç idaresindeki 48 SE 412 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüleri ile araçlarda bulunan Doğuhan Fatih ve Batuhan Korkmaz, Zeliha ve Nilay Çil, Elif, Muhammet, Tuğba ve Aysima Tunç yaralandı.

KARABÜK

Haberin Devamı

- Enes Furkan Ülker’in kullandığı 06 TKM 34 plakalı otomobil, Karabük-Safranbolu yolunda Gökhan Anıl yönetimindeki 78 BR 244 plakalı araçla çarpıştı. Kazada, sürücü Anıl ile yanında bulunan Kamil Ünver (64) yaralandı.

MANİSA

- Alican Ciner yönetimindeki 06 EF 9689 plakalı otomobil, Uşak-İzmir karayolunun Selendi ilçesi kavşağında Caner Karakafa’nın kullandığı 45 TB 540 plakalı araç ve Emrah Akkaya idaresindeki 35 ERP 37 otomobille çarpıştı. Kazada aynı aileden Fatma, Şaban, Sümeyye, Emine, Duru ve Melis Akkaya ile Caner ve Gülseren Karakafa yaralandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!