Taraftarın ateşiyle hedefimize ulaşırız

Güncelleme Tarihi:

Taraftarın ateşiyle hedefimize ulaşırız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2021 09:24

3 haftadır gole uzak kalan ve gol krallığı yarışındaki liderliğini Kocaelispor’lu Ndlovu’ya kaptıran sarı-lacivertli ekibin tecrübeli forveti Eren Derdiyok, “Coşkulu ve istekli bir taraftarımız var. Onların desteği bizim için çok önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü’nde gözler, hafta sonunda oynanacak kritik maça çevrilmiş durumda. Spor Toto 1. Ligde 24 puanla ikinci sırada bulunan sarı-lacivertliler, 12. hafta mücadelesinde, 6 Kasım Cumartesi günü, 27 puana sahip lider Bereket Sigorta Ümraniyespor’u Eryaman Stadı’nda ağırlayacak. 11. haftanın kritik karşılaşmasında Eyüpspor’a deplasmanda 2-0 yenilen ve sezondaki ilk mağlubiyetini alan başkent ekibinde tüm hesaplar, lider karşısında alınacak galibiyetle, yeniden puanların eşitlenmesi üzerine kurulu.
Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu kısa süre önce aldığı kararla, 9 Kasım’dan itibaren stat tribünlerinin tamamanının taraftarlara açılacağını duyurdu. Sezon başında bu rakam stat kapasitesinin yüzde 50’si olarak belirlenmişti. Ankaragücü, liderle oynayacağı maçta bu avantajı kullanamayacak. Ancak yönetim, teknik kadro ve oyuncular, bu önemli maçta kurallar gereği, tribünlerin yarısının tümüyle doldurulmasını, sonraki iç saha maçlarında ise taraftar sayısının büyük oranda yükselmesini bekliyor.

KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM

Ankaragücü’ne sezon başında transfer olan 33 yaşındaki tecrübeli santrfor Eren Derdiyok, zirve yarışında önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatıp, “Kazanıp, geçen haftaki yenilgiyi unutturmak ve rakibimizle aynı puana gelmek istiyoruz” diye konuştu.
Royal Hastanesi Bandırmaspor, Manisa FK ve Eyüpspor maçlarında gole uzak kalan ve gol krallığı yarışındaki liderliğini Kocaelispor’lu Dino Ndlovu’ya kaptıran sarı-lacivertli ekibin forveti Eren Derdiyok, “Coşkulu ve istekli bir taraftarımız var. Onların desteği bizim için çok önemli” diye konuştu.
Tribüne gelen taraftarların takımı ateşlediğini vurgulayan Eren, “Onlarla birlikte, sezon başında belirlediğimiz hedefimize ulaşabiliriz. Zorlu bir mücadelenin içindeyiz. Uzun ve yorucu yolculuğun sonunda, taraftarımızla birlikte mutlu sona ulaşmayı çok istiyoruz” dedi.
Almanya’da oynadığı dönemdeki teknik direktörü Heynckes’in “Genç veya yaşlı oyuncu yoktur. İyi veya kötü oyuncu vardır” sözlerini hatırlatan Eren, “Ben de şu an 33 yaşındayım ve kendimi en iyi hissettiğim dönemdeyim” ifadelerini kullandı.
Eren, geride kalan haftalarda, 7 kez gol sevinci yaşarken, bu sezon ki en güzel gollerinden birinin, başkent derbisinde Gençlerbirliği’ne attığı gol olduğunu söyledi.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü’nün ligin 12. haftasında oynayacağı Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının biletleri satışa çıktı.
Eryaman Stadı’nda 6 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak maçın bilet fiyatlarını yönetim şu şekilde belirledi:
1. Kategori (Kapalı-VIP) 40 TL, 2. Kategori (Maraton) 30 TL, 3 ve 4. kategori (kale arkaları) 20 TL.
Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca, bugün Altındağ ilçesinde yer alan Özdemir Gürocak Anaokulu ve İlkokulu’nu ziyaret edip, öğrencilerle buluşacak. Koca, Ankaragücü temalı hazırlanan boyama kitapçıkları ve kırtasiye ürünlerini öğrencilere dağıtacak.
lacaktır. Siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Haberin Devamı

KUPADAKİ RAKİP NAZİLLİ BELEDİYE

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nun eşleşmeleri kura çekimiyle belli oldu. Kuralar, Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çekildi.
Tek maç eleme usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak 4. tur maçları 30 Kasım ile 1-2 Aralık tarihlerinde yapılacak.
MKE Ankaragücü, 4. turda TFF 2. Lig Beyaz grup takımlarından Nazilli Belediyespor ile başkentte karşılaşacak. Başkentin diğer takımlarının rakipleri ise şöyle:
Gençlerbirliği-Mardin 1969, Çaykur Rizespor-Ankaraspor, GZT Giresunspor-Ankara Demirspor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!