Taraftar yokken gücümüz eksiliyor

Güncelleme Tarihi:

Taraftar yokken gücümüz eksiliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2020 23:46

Tecrübeli Hırvat stoper, yeni transferlerin katılımı ile birlikte daha da güçleneceklerini belirtip, “Teknik Direktörümüz Fuat Çapa’nın da önemli katkısı olacağına inanıyorum. Hedefimiz ilk 10 içine girmek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nün Hırvat stoperi Ante Kulusic, iyi bir takım olmak ve başarılı bir sezon geçirmek için çok çalıştıklarını söyledi.
Kariyerinin büyük bölümünü Türkiye’de geçiren 34 yaşındaki savunmacı Kulusiç; Gençlerbirliği, Hacettepe ve Balıkesirspor’da forma giydikten sonra, son 2 sezondur sarı-lacivertli ekibin başarısı için ter döküyor.
Kulusic, ülkesi Hırvatistan’ın Rijeka ve Ukrayna’nın Sheriff Tiraspol takımlarındaki serüvenin ardından yeniden döndüğü Türkiye’de son iki yıldır Ankaragücü forması giydiğini hatırlatıp, “Başkent Ankara, çok güzel bir şehir ve ben burada yaşamaktan mutluluk duyuyorum. Ankaragücü çok büyük bir camia. Tarihi geçmişi olan bir takım. Türk futbolunun önemli kulüplerinden. Ankaragücü, taraftar grubuyla da çok ünlü. Biz gerçekten iyi bir takımdayız. İyi bir takım olduğumuzu, ligler başladıktan sonra alacağımız sonuçlarla da göstermek istiyoruz” diye konuştu.

KEŞKE ONLARLA STATTA BULUŞABİLSEYDİK

Kulusic, sezona iyi başlamak istediklerini vurgulayıp, şunları söyledi:
“Yeni transferlerle birlikte daha güçlü iyi bir takım olup, ligi ilk 10 içinde bitirebileceğimizi düşünüyorum. Takımımıza yeni katılan teknik direktörümüz Fuat Çapa’nın da büyük katkıları olacağına inanıyorum. İnşallah onun sayesinde yeni şeyler öğrenebiliriz. Geçen sezon Kasımpaşa takımı ile birlikte önemli bir çıkış yaptı. Umarım bu takımda da başarılı olur. Bizler de kendisine sahade yardımcı olacağız. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tüm dünyayı ilgilendiren önemli bir problem. Kovid-19 gerek futbolda, gerek normal hayatta, herkesi çok olumsuz etkiledi. Geride kalan sezonun son 8 haftasında maçları taraftarsız oynamak kolay değildi. Ankaragücü’nün taraftarı çok büyük ve çok tutkulu. Onlarla oynadığımız maçlar çok farklı oluyor. Onlar statta olmadığı zaman gücümüzü eksik hissediyoruz. Federasyon önce belli oranda taraftarın statlara alınacağını açıkladı. Sonra yine ilk yarı sonuna kadar seyircisiz maçlara devam edilmesi yönünde karar çıktı. Keşke taraftarla beraber oynayabilseydik.”

Taraftar yokken gücümüz eksiliyor


ÇAPA’DAN ALTYAPIYA ZİYARET

Haberin Devamı

Ankaragücü’nün Teknik Direktörü Fuat Çapa takımın izinli gününde, Tandoğan Tesisleri’ne giderek kulübün altyapısını ziyaret etti. Çapa, yönetim kurulu üyeleri Tamer Açar ve Müslüm Benli ile birlikte, Tandoğan Tesisleri’ne gelerek, altyapı sorumluları Cengiz Paça ve Necati Erkmen’den bilgiler aldı. Fuat Çapa, bundan sonraki dönemde altyapıyla koordineli çalışarak, teknik ekibiyle birlikte Tandoğan’ı daha yakından izleyeceklerini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!