Sürüş öncesi renkli parti

Güncelleme Tarihi:

Sürüş öncesi renkli parti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2011 00:00

Harley Davidson sahiplerinin oluşturduğu Harley Owners Group’un (HOG) geleneksel olarak düzenlediği “Gaziler Sürüşü” öncesinde, sürüşe katılacak tüm motor tutkunları biraraya geldi. Parti, renkli görüntülere sahne oldu.

Hilton Otel’de düzenlenen “Loud Pipes Saves Lives” “Gürültülü egzoz hayat kurtarır” isimli partiye Ankara Hog üyelerinin yanı sıra İstanbul, İzmit ve Eskişehir’den de motorcular katıldı. Geceye katılanlar arasında ünlü oyuncu Tamer Karadağlı da bulunuyordu.

Moral sağlamak

HOG Ankara Başkanı Cihangir Karalar, iki yıl önce başlattıkları Gaziler Sürüşü’nü geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Karalar, amaçlarının gazilerin yanında olabilmek, onların problemlerini ve seslerini duyurabilmek ve moral sağlamak olduğunu belirtti.

Gazilere motor kullanmanın heyecanını yaşatmak istediklerini anlatan Karalar, morallerini üst seviyeye çıkarmak için uğraştıklarını aktardı.

Canlı rock müzik konseriyle başlayan parti, 70-80-90’lar partisiyle devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Gökhan Bozkurt, dj kabinine geçerek müzik yaptı. Dj Wolfson olarak da bilinen Bozkurt, katılımcılara müzik ziyafeti sundu.

Gecede, çekilişle şanslı isimlere çeşitli hediyeler verildi. Otelin içinde sergilenen Harley Davidson motorlar ise göz doldurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!