Süpürge havalanıyor

Güncelleme Tarihi:

Süpürge havalanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 14:40

Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri festivali, bugün gerçekleşecek açılış töreniyle başlıyor. Festival Onursal Başkanı Türkan Şoray’ın da katılacağı tören, saat 20.00’de Karum Çim Amfi’de.

Haberin Devamı

25. kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri, bu akşam saat 20.00’de gerçekleşecek açılış töreninin ardından başlıyor. Festivalin açılışı, bu yıl ödül alacak isimler, önceki yıllarda ödül alan sanatçılar ve Festival Onursal Başkanı Türkan Şoray’ın da katılımıyla Karum Çim Amfi’de gerçekleşecek. Törende festival kapsamında verilen onur ödülleri de sahiplerini bulacak. Bu yılki teması ‘Kadınların Mirası’ olarak belirlenen festivalde ‘Tema Ödülü’ne Kadın Eserleri Kütüphanesi, ‘Onur Ödülü’ne Şerif Sezer ‘Bilge Olgaç Başarı Ödülü’ne oyuncular Neşe Yulaç ve Ayşenil Şamlıoğlu ile yapımcı Anna Maria Aslanoğlu layık görüldü. Genç sanatçıları teşvik etmek için verilen ‘Genç Cadı Ödülü’ ise Nazlı Bulum’a verilecek. Sunuculuğunu Yetkin Dikinciler ve Şenay Gürler’in yapacağı geceye Lale Belkıs, Derya Alabora, Feride Çiçekoğlu, Gülsen Tuncer, Füsun Demirel, Handan İpekçi gibi isimler katılacak.

Süpürge havalanıyor


60’I AŞKIN FİLM

Gösterimleri Büyülü Fener Kızılay Sineması ve Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde yapılacak festival 5 Haziran’a kadar sürecek, 60’ı aşkın film izleyici ile buluşacak. Bilet fiyatları öğrenciler için 10 lira, tam bilet için de 25 lira olacak. Festival programı ve detaylı bilgiye, ‘kadinlarinmirasi.com’ adresinden ulaşılabilir.

Süpürge havalanıyor


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!