Süper hedef 40 bin kombine

Güncelleme Tarihi:

Süper hedef 40 bin kombine
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2022 10:03

Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Faruk Koca, sağlık alanındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreninde yaptığı açıklamada, “Ankaragücü tarihi bir kulüptür. Şehrin, takımına sahip çıkması lazım” diye konuştu.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü Süper Lig kulvarındaki mücadelesine iddialı bir şekilde hazırlanırken, yönetim cephesinde de farklı projeler hayata geçiriliyor.Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca, “Yeniden yapımına başlanan 19 Mayıs Stadı’nın bütün kombinelerinin şimdiden satımıyla ilgili kampanya başlatmayı düşünüyor ve herkesin bu kampanyaya destek olmasını istiyoruz. Biz, 19 Mayıs Stadı açıldığında ilk sezon inşallah 40 bin kombineye çıkmak istiyoruz” diye konuştu.MKE Ankaragücü, Lokman Hekim Sağlık Grubu ile sponsorluk anlaşması imzaladı.Beştepe Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Faruk Koca, “Futbol pahalı bir spor ve maliyeti çok yüksek. Bu anlamda sağlık sponsorunun önemi daha fazla hissediliyor. Biz inandığımız, güvendiğimiz Lokman Hekim Hastanesi ile sağlık sponsorluğu sözleşmesi yapıyoruz. Bir alt ligdeyken de bize sponsor oldular. Bu bizi ciddi anlamda motive etti. Bir alt ligde bize destek oldular, Süper Lig’de de onlarla çalışacak olmamız bizi daha çok motive edecek” dedi.Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Sarıoğlu da “İmalat-ı Harbiye’den bugüne şehrimizin temsilcisi olan Ankaragücü’ne sağlık sponsoru olmaktan duyduğumuz mutluluğu da ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

KADIN YÖNETİCİMİZ TARAFTARDAN SORUMLU

Ankaragücü’nün gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Koca, atık malzemelerden üretin formayı kullanacaklarını hatırlatıp şöyle konuştu:“Pet şişelerin geri dönüşümüyle bir forma üretildi. EKO İklim Zirvesi çerçevesinde. Formanın tanıtımını yönetim kurulu üyelerimizden kadın yöneticimize yaptırdık. Ankaragücü’nün yönetiminde 3 kadın yönetici bulunuyor. Bir kadın yöneticimiz de taraftardan sorumlu. Bunlar Ankaragücü için yeni gelişmeler. Zeynep Karamancı hanımefendi tanıtımı yapınca, tanıtım altındaki yorumlarda “Yenge boş ver formayı da stoper nerede” diye sorular yönetildi. Stoper sorulunca bir an evvel savunmacı işini halletmemiz lazım dedik. Bir stoper almıştık. Konyaspor maçında oynayabilecek durumda olan yeni bir stoper daha aldık. Ön libero ile ilgili bağlantımız var ondan da haber bekliyoruz.”

Haberin Devamı

ŞEHRİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

“2024 sonu veya 2025’in ilk aylarında 19 Mayıs Stadı’nın bitirilmesi için çalışmalar yapılıyor. Bu süre zarfında Ankaragücü’ne yönelik yanlış algıları düzeltmek istedik. El birliğiyle şehrin takımına sahip çıkmamız lazım. Toplumun, insanların bu kadar ilgisini çeken bir spor dalının maalesef hak edildiği gibi yönetilmediği ve değerlendirilmediği bir gerçek. Bu negatif algıyı, başta yöneticiler, teknik heyetler, basın, sivil toplum kuruluşları olarak düzeltmemiz lazım.”

NEDEN ARSENAL YA DA BARCELONA OLMAYALIM

“Kombine bilet satışları ne yazik ki istediğimiz düzeyde değil. Arsenal’in 52 bin kişilik stat kapasitesi var ve 52 bin kombinenin hepsi dolu. 40 bin kişi de kombine almak için sırada bekliyor. Böyle bir kültür var. Dünyanın birçok yerinden taraftar da geliyor. Başarı durup dururken olmuyor. 19 Mayıs Stadı, 45 bin kapasiteye sahip bir stat olacak. Türkiye’nin en iyi stadı inşa edilecek. Dünya’nın sayılı statlarından biri yapılıyor. Şimdi, Ankara’nın bütün dinamiklerinin harekete geçirmeyi ve 19 Mayıs Stadı’nın bütün kombinelerinin satımıyla ilgili kampanya başlatmayı düşünüyoruz. Herkesin bu kampanyaya destek olmasını istiyoruz. Hem de Arsenal’in rakamlarıyla olsun istiyoruz. Biz neden Arsenal olmayalım, Barcelona olmayalım. Olmak için bir şeylerden başlamak lazım. Biz 19 Mayıs Stadı açıldığında, ilk sezon inşallah 40 bin kombineye çıkmak istiyoruz. Kampanyayı sezon başlar başlamaz yürütmeyi planlıyoruz.”

Haberin Devamı

BU LİGİN ZİRVELERİ NEYSE HEDEFİMİZ ODUR

“Takımın sezon öncesi form durumunu yakından izleme ve bilgi edinme fırsatım oldu. Biz, çok iyi oyuncular aldık. Bu yıl futbola ilgili olan herkes Ankaragücü’nü izleyecek ve Süper Lig takımları Ankaragücü’nü dikkate alacak. İlk 5 hafta genelde alışma dönemidir. İnşallah biz onu da aşmış olarak Konyaspor maçına başlamak istiyoruz. Futbolcuların hepsinden memnunum. Kayseri’de onları iki hazırlık maçında da izledim. Biz yapılması gereken her şeyi yaptık ancak ne olursa olsun insanız. Ruh halimiz, psikolojimiz bütün sporcuların oyununu etkiliyor. Biz onunla ilgili de yapılması gereken her şeyi yapacağız. Şu anda 3 arkadaşımız futbolcuların günlük hayatlarıyla dahi yakından ilgileniyor. El birliğiyle futbolcuları Süper Lig’e hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bu sene Ankaragücü hem iyi oyun hem iyi sonuçla ligi sürdürecek ve tamamlayacaktır diyoruz. Süper Lig’e çıkan her takımın hedefi zirvelerdir. Zirve şampiyonluk, yoksa şampiyonlar ligine gitmek yoksa Avrupa’ya gitmek en sonunda da Türkiye Kupası’nı almaktır. Ankaragücü artık dolgu malzemesi olmayacak, düşen asansör takım olmayacak. Bu ligin zirveleri neyse hedefimiz odur.

Haberin Devamı

YENİ SAVUNMACI NİHAD MUJAKİC

 Ankaragücü’nde savunmaya alınan yeni stoperin Nihad Mujakic olduğu öğrenildi. Bosna Hersek’in FK Sarajevo takımında futbola başlayan Nihad Mujakic, Belçika’da KV Kortrijk ve Waasland Beveren, Hırvatistan’da Hajduk Split takımlarında forma giydi. 24 yaşında ve 1.89 metre boyundaki futbolcu, ülkesinin U-19 ve U-21 takımlarında 12, milli takımında ise 8 kez görev yaptı.

BAKMADAN GEÇME!