Su doldururken köpekler saldırdı canını zor kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Su doldururken köpekler saldırdı canını zor kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 13:57

Çubuk’ta çeşmeden su doldururken 13 başıboş köpeğin saldırısına uğrayan Aysel Saylem(72), eşi ve çevredeki vatandaşların yardımıyla canını kurtardı. Her iki bacağında da köpek ısırığına bağlı derin yaralar oluşan ve yürüme zorluğu çeken Saylem, Çubuk Belediyesi’nden başıboş köpeklere karşı çözüm bulmasını istedi.

Haberin Devamı

ÇUbuk İkipınar köyünde evinin bahçesindeki ağaçları sulamak için çeşmeye giden Aysel Saylem, pet şişelere su doldurduğu sırada boş arazideki 13 başıboş köpeğin saldırısına uğradı. Can havliyle çığlıklar atmaya başlayan 71 yaşındaki kadının yardımına arabada bulunan eşi Ali Saylem ve çevredeki vatandaşlar koştu. Köpeklerden kurtarılan yaşlı kadın, Pursaklar Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Aysel Saylem, Çubuk Belediyesi’nden başıboş köpeklere karşı çözüm bulmasını talep ederek yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı:

Su doldururken köpekler saldırdı canını zor kurtardı


ÇOK ŞİKÂYETÇİYİZ

“Çeşmeden su almaya gitmiştik, büyük bir köpek bana hırlamaya başladı. Heyecandan arkasından gelen köpekleri görmedim. Köpeklerin hepsi birden üzerime hücum edip beni yıktılar. Beni kurtardılar ama vücudumda baya hasar oluştu. Kıyafetimi yırtmışlar. Bu köpeklerden çok şikâyetçiyiz. Eğer yalnız olsaydık beni de eşimi de parçalarlardı. Her iki bacağımdan da ısırdılar. Diz kapağımın altı da dünden beri çok kanıyor. Yürüyemiyorum. Sağ bacağımı çekemiyorum. Bacağımın üstünü koparmışlar, orada kalıcı iz kalabilirmiş. Burada çok köpek var.”

Su doldururken köpekler saldırdı canını zor kurtardı


PARAMPARÇA YAPACAKLARDI

EŞİNİN ölümden döndüğüne dikkat çeken Ali Saylem ise, “Eşim suyu doldururken ben arabayı yola çekiyordum. O anda orada tek bir köpek vardı. O köpek hırlamaya başlayınca ağacın dibindeki köpeklerle birlikte 12-13 köpek birden eşimin üzerine hücum ettiler. Ben kendimi arabadan zor attım. Oradaki insanlar da geldi. Onların yardımıyla eşimi kurtardık. Yoksa paramparça yapacaklardı. Burada köpekleri etle besliyorlar. Eğer besleyeceklerse bir köpek bakımevi kurup orada beslesinler. Yolun kenarlarında baya köpek var. Kulaklarında küpe olunca zararsız oldukları anlamına gelmiyor. Bu konuya biraz dikkat edilmesini istiyorum” diye konuştu.

Su doldururken köpekler saldırdı canını zor kurtardı

Hareket etmekte, yürümekte ve günlük işlerini yapmakta zorlandığını anlatan Saylem’in her iki bacağında da köpek ısırığına bağlı derin yara izleri oluşmuş durumda.

BAKMADAN GEÇME!