Stat açıklanmayınca taraftar endişelendi

Güncelleme Tarihi:

Stat açıklanmayınca taraftar endişelendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2019 15:05

Ankaragücü ile Aytemiz Alanyaspor’u, 28 Ocak Pazartesi günü karşı karşıya getirecek olan 19. hafta maçının, hangi statta oynanacağının, ilk etapta, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanmaması, sarı-lacivertli taraftarları endişelendirdi.

Haberin Devamı

Hafta içinde, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile birlikte bir heyet, yapımı tamamlanan Eryaman Stadı’nda incelemede bulunmuş, stadın, Ankaragücü-Alanyaspor maçı ile birlikte hizmete açılacağı belirtilmişti. Bu haber, uzun süredir Ankara dışında maçlarını oynayan takımı izleyemeyen taraftarı heyecanlandırmıştı. 
Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde, 24 Ocak’ta yayınlanan, 19. hafta maçlarının programında ise Ankaragücü-Alanyaspor maçının stat kısmı boş bırakıldı. Bu gelişme, sarı-lacivertli taraftarlar arasında, müsabaka başka bir statta mı oynanacak sorusunu gündeme getirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, maçın Eryaman Stadı’nda oynanacağı bilgisini verirken, yeni yapılan statlarda, saha tahsisi ile ilgili prosedürün tamamlanması için Ankaragücü kulübünden evrak beklendiğini, bu nedenle de ilk etapta maçın oynanacağı stat kısmının boş bırakıldığını açıkladı.
Federasyon yetkilileri, İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında da statta maç oynanması ile ilgili gerekli güvenlik sertifikasının alındığı bilgisinin, kendilerine iletildiğini vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!